TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Левица обвинува дека Муцунски плаќа метларки набавени од Марин

Независен - 30.06.2022

Актуелниот градоначалник на Општина Аеродром од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Тимчо Муцунски, минатиот месец има склучено договор во име на Општината за одржување на машини-метларки за 10 илјади евра народни пари на „Брако“, фирмата на Кочо Анѓушев, ...

Муцунски ќе плати речиси 10.000 евра за метларките на Анѓушев кои ВМРО-ДПМНЕ ги критикуваше

24Инфо - 30.06.2022

Актуелниот градоначалник на Општина Аеродром од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Тимчо Муцунски, минатиот месец има склучено договор во име на Општината, со што за одржување на машини-метларки, ќе исплати скоро 10 илјади евра народни пари на „БРАКО”, фирмата ...

Левица: Муцунски ќе плати речиси 10.000 евра за метларките на Анѓушев кои ВМРО-ДПМНЕ ги критикуваше

MakPress - 30.06.2022

Актуелниот градоначалник на Општина Аеродром од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Тимчо Муцунски, минатиот месец има склучено договор во име на Општината, со што за одржување на машини-метларки, ќе исплати скоро 10 илјади евра народни пари на „БРАКО“, фирмата ...

Левица: Муцунски ќе плати речиси 10.000 евра за метларките на Анѓушев

Канал5 - 30.06.2022

Левица: Муцунски ќе плати речиси 10.000 евра за метларките на Анѓушев кои ВМРО-ДПМНЕ ги критикуваше. Актуелниот градоначалник на Општина Аеродром од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Тимчо Муцунски, минатиот месец има склучено договор во име на Општината, со ...

Тимчо Муцунски ќе плати речиси 10 000 евра за метларките на Анѓушев кои ВМРО ги критикуваше

Антропол - 30.06.2022

Актуелниот градоначалник на Општина Аеродром од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Тимчо Муцунски, минатиот месец има склучено договор во име на Општината, со што за одржување на машини-метларки, ќе исплати скоро 10 илјади евра народни пари на „БРАКО“, фирмата ...