TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Српски доктори: Ситуацијата е катастрофална, вирусот не признава „српски инает“

Скопје инфо - 25.10.2021

Епидемиологот д-р Бранислав Тиодоровиќ за српските медиуми вели дека состојбата во Србија не е веќе вонредна, туку е катастрофална, а коронавирусот не знае што е тоа „српски инает“. Според него, веќе е време за најригорозни мерки, со голем опфат на ...

Епидемиологот Тиодоровиќ: Ситуацијата во Србија не е веќе вонредна, туку е катастрофална

Република - 25.10.2021

Епидемиологот д-р Бранислав Тиодоровиќ за српските медиуми вели дека состојбата во Србија не е веќе вонредна, туку е катастрофална, а коронавирусот не знае што е тоа „српски инает“. Според него, веќе е време за најригорозни мерки, со голем опфат на ...

Состојбата во Србија не е вонредна, туку катастрофална

Независен - 24.10.2021

Епидемиолошката состојба во Србија е многу тешка. Расте бројот на заразени и ппочинати од Ковид-19, како и на пациенти кои се на респиратор. Според последните податоци, во Србија се регистрирани 5.733 новозаразени, а починаа уште 61 пациент.

Состојбата во Србија не е вонредна, туку катастрофална

Фокус - 24.10.2021

Епидемиолошката состојба во Србија е многу тешка. Расте бројот на заразени и ппочинати од Ковид-19, како и на пациенти кои се на респиратор. Според последните податоци, во Србија се регистрирани 5.733 новозаразени, а починаа уште 61 пациент.