TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Целиот живот погрешно лупиме компир: После ова видео, никогаш нема да се вратите на стариот начин (ВИДЕО)

Скопје24 - 16.05.2018

Компирот е растение од видот скриеносеменици од фамилијата Зрновидни (Solanaceae). Се одгледува во сите делови на Земјата и се користи за исхрана на луѓето и домашните животни, бидејќи поседува подземно стебло богато со скроб.

Целиот живот погрешно лупиме компир:После ова видео, никогаш нема да се вратите на стариот начин (видео)

Канал5 - 16.05.2018

Сите добро знаеме дека лупењето на компирот ни одзема време и е здодевно. Во следното видео погледнете еден интересен начин како да си го олесниме процесот на лупење на овој зеленчук ...

Целиот живот погрешно лупиме компир: После ова видео, никогаш нема да се вратите на стариот начин (ВИДЕО)

Орбис - 17.05.2018

Компирот е растение од видот скриеносеменици од фамилијата Зрновидни (Solanaceae). Се одгледува во сите делови на Земјата и се користи за исхрана на луѓето и домашните животни, бидејќи поседува подземно стебло богато со скроб.