TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

И Шилегов ќе го продава „мерцедесот“ што го наследи од Коце?

+инфо - 14.02.2018

Според него, возилото не е функционално, старо е, небезбедно и ја загрозува животната средина. Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, планира да го продаде „мерцедесот“ што го наследи од неговиот претходник Коце Трајановски.

Шилегов ќе го продава Мерцедесот - бил стар и небезбеден

Press24 - 14.02.2018

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов ќе го продаде „мерцедесот“ што го наследи од претходниот градоначалник Коце Трајановски. Според Шилегов, ова возило не е функционално, старо, небезбедно и ја загрозува животната средина.

Шилегов ќе го продава наследениот мерцедес од Трајановски

Вечер - 14.02.2018

Скопскиот градоначалник ќе го продава „мерцедесот" што го наследи од неговиот претходник, Коце Трајановски. Според Петре Шилегов, возилото речиси да не е функционално. Произведено е 2003 година, дизел, било небезбедно, со поминати 14.000 километри, ...

И Шилегов ќе го продава мерцедесот од Коце, бил стар и небезбеден

Фокус - 14.02.2018

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов денеска најави дека планира да го продаде мерцедесот кој го наследи од неговиот претходник Коце Трајановски. -Во план ми е да го продадам. Старо е 15 години, речиси небезбедно – рече Шилегов на брифинг со ...

Шилегов: Годинава ќе почне гасификацијата на деловите кои не се опфатени со централно греење

Слободен Печат - 13.02.2018

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во деловите кои не се опфатени со централното греење и да се зголеми енергетската ефикасност на објектите кои се под градот Скопје.

Шилегов ќе го продава Мерцедесот – бил стар и небезбеден

Република - 14.02.2018

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов ќе го продаде „мерцедесот“ што го наследи од претходниот градоначалник Коце Трајановски. Според Шилегов, ова возило не е функционално, старо, небезбедно и ја загрозува животната средина.

И Шилегов ќе го продава мерцедесот од Коце, бил стар и небезбеден

Локално - 14.02.2018

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов денеска најави дека планира да го продаде мерцедесот кој го наследи од неговиот претходник Коце Трајановски. -Во план ми е да го продадам. Старо е 15 години, речиси небезбедно – рече Шилегов на брифинг со ...

Шилегов: Годинава ќе почне гасификацијата на деловите каде нема централно греење

+инфо - 13.02.2018

Шилегов најави дека во врска со тоа в четврток ќе има состанок со градоначалниците на скопските општини и со Секторот за енергетика. Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во ...

Шилегов: Годинава ќе почне гасификацијата на деловите кои не се опфатени со централно греење

ТВ21 - 13.02.2018

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во деловите кои не се опфатени со централното греење и да се зголеми енергетската ефикасност на објектите кои се под градот Скопје.

Шилегов најави гасификација на деловите каде нема централно греење

Press24 - 13.02.2018

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во деловите кои не се опфатени со централното греење и да се зголеми енергетската ефикасност на објектите кои се под градот Скопје.

Шилегов: Годинава ќе почне гасификацијата на деловите кои не се опфатени со централно греење

Канал5 - 13.02.2018

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во деловите кои не се опфатени со централното греење и да се зголеми енергетската ефикасност на објектите кои се под градот Скопје.

Шилегов: Скопје веќе нема да биде загаден град

Press24 - 13.02.2018

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во деловите кои не се опфатени со централното греење и да се зголеми енергетската ефикасност на објектите кои се под градот Скопје.

Шилегов: Годинава гасификација во деловите на Скопје кои не се опфатени со централно греење

еМагазин - 13.02.2018

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во деловите кои не се опфатени со централното греење и да се зголеми енергетската ефикасност на објектите кои се под градот Скопје.

Шилегов: Скопје веќе нема да биде загаден град

МК News - 13.02.2018

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во деловите кои не се опфатени со централното греење и да се зголеми енергетската ефикасност на објектите кои се под градот Скопје.

Шилегов: Скопје веќе нема да биде загаден град

Скопје инфо - 13.02.2018

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во деловите кои не се опфатени со централното греење и да се зголеми енергетската ефикасност на објектите кои се под градот Скопје.

Шилегов: Годинава ќе почне гасификацијата на деловите каде нема централно греење

Локално - 13.02.2018

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во деловите кои не се опфатени со централното греење и да се зголеми енергетската ефикасност на објектите кои се под градот Скопје.

Шилегов најави гасификација на деловите каде нема централно греење

Скопје инфо - 13.02.2018

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во деловите кои не се опфатени со централното греење и да се зголеми енергетската ефикасност на објектите кои се под градот Скопје.

Шилегов: Годинава ќе почне гасификацијата на деловите каде нема централно греење

Либертас - 13.02.2018

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во деловите кои не се опфатени со централното греење и да се зголеми енергетската ефикасност на објектите кои се под градот Скопје.

Шилегов: Годинава ќе почне гасификацијата на деловите каде нема централно греење

Бриф - 13.02.2018

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во деловите кои не се опфатени со централното греење и да се зголеми енергетската ефикасност на објектите кои се под градот Скопје.