TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фестивалот се претвори во масовно апсење: Приведени 352 лица во Сплит, пронајдено огромно количество дрога

Курир - 15.07.2019

За време на тридневниот фестивал за електронска музика во Сплит „Ултра Јуроп“ приведени се 352 лица, наплатени се казни во вредност од 130.000 евра и одземени се два килограми различни видови дрога.

Приведени 352 лица за време на фестивалот Ултра Јуроп во Сплит

Сител - 15.07.2019

За време на тридневниот фестивал за електронска музика во Сплит „Ултра Јуроп“ приведени се 352 лица, наплатени се казни во вредност од 130.000 евра и одземени се два килограми различни видови дрога.

Приведени 352 лица за време на фестивалот Ултра Јуроп во Сплит

Локално - 15.07.2019

За време на тридневниот фестивал за електронска музика во Сплит „Ултра Јуроп“ приведени се 352 лица, наплатени се казни во вредност од 130.000 евра и одземени се два килограми различни видови дрога.

Приведени 352 лица за време на фестивалот Ултра Јуроп во Сплит

Независен - 15.07.2019

За време на тридневниот фестивал за електронска музика во Сплит „Ултра Јуроп“ приведени се 352 лица, наплатени се казни во вредност од 130.000 евра и одземени се два килограми различни видови дрога.

Приведени 352 лица за време на фестивалот Ултра Јуроп во Сплит

24Инфо - 15.07.2019

За време на тридневниот фестивал за електронска музика во Сплит „Ултра Јуроп” приведени се 352 лица, наплатени се казни во вредност од 130.000 евра и одземени се два килограми различни видови дрога.

Приведени 352 лица за време на фестивалот Ултра Јуроп во Сплит

Либертас - 15.07.2019

За време на тридневниот фестивал за електронска музика во Сплит „Ултра Јуроп“ приведени се 352 лица, наплатени се казни во вредност од 130.000 евра и одземени се два килограми различни видови дрога.

Приведени 352 лица за време на фестивалот Ултра Јуроп во Сплит

MakPress - 15.07.2019

За време на тридневниот фестивал за електронска музика во Сплит „Ултра Јуроп“ приведени се 352 лица, наплатени се казни во вредност од 130.000 евра и одземени се два килограми различни видови дрога.

Приведени 352 лица за време на фестивалот Ултра Јуроп во Сплит

А1 On - 15.07.2019

За време на тридневниот фестивал за електронска музика во Сплит „Ултра Јуроп“ приведени се 352 лица, наплатени се казни во вредност од 130.000 евра и одземени се два килограми различни видови дрога.

Приведени 352 лица за време на фестивалот Ултра Јуроп во Сплит

Опсервер - 15.07.2019

За време на тридневниот фестивал за електронска музика во Сплит „Ултра Јуроп“ приведени се 352 лица, наплатени се казни во вредност од 130.000 евра и одземени се два килограми различни видови дрога.

Фестивал Ултра јуроп во Сплит: Музика со многу кокаин, хашиш, марихуана, екстази и кетамин

Денешен - 15.07.2019

За време на тридневниот фестивал за електронска музика во Сплит „Ултра Јуроп“ приведени се 352 лица, наплатени се казни во вредност од 130.000 евра и одземени се два килограми различни видови дрога.

Приведени 352 лица за време на фестивалот Ултра Јуроп во Сплит

iPortal - 15.07.2019

За време на тридневниот фестивал за електронска музика во Сплит „Ултра Јуроп” приведени се 352 лица, наплатени се казни во вредност од 130.000 евра и одземени се два килограми различни видови дрога.

На музички фестивал во Сплит масовно се конзумирало дрога

PressingTV - 15.07.2019

За време на тридневниот фестивал за електронска музика во Сплит „Ултра Јуроп“ приведени се 352 лица, наплатени се казни во вредност од 130.000 евра и одземени се два килограми различни видови дрога.