TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Негативен извештај на ЕК за косовското правосудство

24Инфо - 24.01.2020

Европската комисија објави извештај за состојбата во косовското правосудство кога станува збор за борбата против организираниот криминал и корупцијата, во кој, меѓу другото, се забележани низа недостатоци, особено во обвинителството и полицијата.

„Коха диторе“: Негативен извештај на ЕК за косовското правосудство (ПВТ)

Опсервер - 24.01.2020

Европската комисија објави извештај за состојбата во косовското правосудство кога станува збор за борбата против организираниот криминал и корупцијата, во кој, меѓу другото, се забележани низа недостатоци, особено во обвинителството и полицијата.

Косовското правосудство едно од најкорумпираните

Република - 24.01.2020

Европската комисија објави извештај за состојбата во косовското правосудство кога станува збор за борбата против организираниот криминал и корупцијата, во кој, меѓу другото, се забележани низа недостатоци, особено во обвинителството и полицијата.

Коха: Негативен извештај на ЕК за косовското правосудство

MakPress - 24.01.2020

Европската комисија објави извештај за состојбата во косовското правосудство кога станува збор за борбата против организираниот криминал и корупцијата, во кој, меѓу другото, се забележани низа недостатоци, особено во обвинителството и полицијата.