TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Samsung Electronics претставува поврзан стил на живот и нова линија на вградени уреди на саемот EuroCucina 2024

Фактор - 16.04.2024

Со фокус на совршената поврзаност помеѓу уредите и иновативните нови производи, Samsung прикажува подобрувања кои ги носи во животниот стил на купувачите Samsung Electronics најави претставување на својата врвна кујна и животен стил како дел од ...

Samsung Electronics претставува поврзан стил на живот и нова линија на вградени уреди на саемот EuroCucina 2024

Хаштаг - 16.04.2024

о фокус на совршената поврзаност помеѓу уредите и иновативните нови производи, Samsung прикажува подобрувања кои ги носи во животниот стил на купувачите Samsung Electronics најави претставување на својата врвна кујна и животен стил како дел од ...