TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Промоција и трибина за книгата „Што е архитектура?”

Макфакс - 18.02.2020

Во четврток, 20 февруари, со почеток во 19 часот во EUROPE HOUSE ќе се одржи промоција и трибина за книгата „Што е архитектура?”. „’Што е архитектура?’ го истражува светот на архитектурата низ 100 прашањa и 100 одговори.

Промоција и трибина за книгата „Што е архитектура?”

Окно - 18.02.2020

„’Што е архитектура?’ го истражува светот на архитектурата низ 100 прашањa и 100 одговори. Основната идеја за реализација на овој проект е доближување на поапстрактни теми врзани за архитектурата како феномен до обичните читатели, a особено до ...

Промоција и трибина за книгата „Што е архитектура?”

Студенти - 18.02.2020

В четврток, 20 февруари, со почеток во 19 часот, во EUROPE HOUSE ќе се одржи промоција и трибина за книгата „Што е архитектура?“ „’Што е архитектура?’ го истражува светот на архитектурата низ 100 прашањa и 100 одговори.

Промоција и трибина за книгата „Што е архитектура“

Опсервер - 20.02.2020

– Книгата „Што е архитектура“ од шведските автори Расмус Верн и Јерт Вингорд во издание на книгоиздателството ГАВРОШ, проследена со трибина на истоимената тема ќе се одржи вечер во просториите на Евроспакта куќа во Скопје.

Промоција и трибина за книгата „Што е архитектура“

А1 On - 20.02.2020

Книгата „Што е архитектура“ од шведските автори Расмус Верн и Јерт Вингорд во издание на книгоиздателството ГАВРОШ, проследена со трибина на истоимената тема ќе се одржи вечер во просториите на Евроспакта куќа во Скопје.

Промоција и трибина за книгата „Што е архитектура“

MakPress - 20.02.2020

Книгата „Што е архитектура“ од шведските автори Расмус Верн и Јерт Вингорд во издание на книгоиздателството ГАВРОШ, проследена со трибина на истоимената тема ќе се одржи вечер во просториите на Евроспакта куќа во Скопје.