TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Телефон идеален за несмасните луѓе – отпорен на паѓање и работи под вода

Иновативност - 14.02.2020

CАТ телефоните последните гоидини се познати по својата издржливост и отпорност, а најновиот модел наречен S52 и тоа како е совршена комбинација од компактност, убав дизајн, отпорност и високи перформанси.

Cat S52 - најиздржливиот смартфон на пазарот

Кајгана - 13.02.2020

Издржливиот паметен телефон кој моментално е достапен на пазарот кој првенствено е наменет за оние коишто се вработени во индустријата, но има и неколку карактеристики поради кои ќе ви се допадне на повеќето од вас.