TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бесплатен туристички викенд за пензионерите ќе продолжи и во 2017 година, најави Груевски

Сител - 13.09.2016

Продолжува проектот за бесплатен туристички викенд за пензионерите. Со оваа мерка корисниците на старосна, инвалидска и семејна пензија имаат можност да искористат бесплатен превоз и сместување за две ноќи со полн пансион во хотели во Охрид, Струга, ...

Продолжува бесплатниот туристички викенд за пензионери

Нетпрес - 13.09.2016

Продолжува проектот за бесплатен туристички викенд за пензионери. Активностите во рамките на овој проект ќе се реализираат до крајот на оваа година и во текот на 2017 година. Досега оваа можност ја искористиле 1.800 пензионери.

СИТЕЛ: Пензионерите и во 2017 година ќе уживаат на бесплатен туристички викенд, најави Груевски

Press24 - 13.09.2016

Продолжува проектот за бесплатен туристички викенд за пензионерите. Со оваа мерка корисниците на старосна, инвалидска и семејна пензија имаат можност да искористат бесплатен превоз и сместување за две ноќи со полн пансион во хотели во Охрид, Струга, ...

Груевски: Продолжува бесплатниот туристички викенд за пензионери

Курир - 13.09.2016

Продолжува проектот за бесплатен туристички викенд за пензионери. Активностите во рамките на овој проект ќе се реализираат до крајот на оваа година и во текот на 2017 година. Досега оваа можност ја искористиле 1.800 пензионери.

Продолжува бесплатниот туристички викенд за пензионери

Република - 13.09.2016

­ Продолжува проектот за бесплатен туристички викенд за пензионери. Активностите во рамките на овој проект ќе се реализираат до крајот на оваа година и во текот на 2017 година. Досега оваа можност ја искористиле 1.800 пензионери.

Продолжува бесплатниот туристички викенд за пензионери

Press24 - 13.09.2016

Продолжува проектот за бесплатен туристички викенд за пензионери. Активностите во рамките на овој проект ќе се реализираат до крајот на оваа година и во текот на 2017 година. Досега оваа можност ја искористиле 1.800 пензионери.

Продолжува бесплатниот туристички викенд за пензионери

Lider - 13.09.2016

Продолжува проектот за бесплатен туристички викенд за пензионери. Активностите во рамките на овој проект ќе се реализираат до крајот на оваа година и во текот на 2017 година. Досега оваа можност ја искористиле 1.800 пензионери.

Продолжува бесплатниот туристички викенд за пензионери

Вест - 13.09.2016

Продолжува проектот за бесплатен туристички викенд за пензионери. Активностите во рамките на овој проект ќе се реализираат до крајот на оваа година и во текот на 2017 година. Досега оваа можност ја искористиле 1.800 пензионери.

Груевски: Продолжува бесплатниот туристички викенд за пензионери

Пулс24 - 13.09.2016

Продолжува проектот за бесплатен туристички викенд за пензионери. Активностите во рамките на овој проект ќе се реализираат до крајот на оваа година и во текот на 2017 година. Досега оваа можност ја искористиле 1.800 пензионери.

Продолжува бесплатниот туристички викенд за пензионери

Точка - 13.09.2016

Продолжува проектот за бесплатен туристички викенд за пензионери. Активностите во рамките на овој проект ќе се реализираат до крајот на оваа година и во текот на 2017 година. Досега оваа можност ја искористиле 1.800 пензионери.

БЕСПЛАТЕН ВИКЕНД ЗА ПЕНЗИОНЕРИ: Досега оваа можност ја искористиле 1.800 лица

Телеграф - 13.09.2016

Во план е да се реализираат уште 1.200 викенди и бројката да се заокружи на 3.000 пензионери што ќе ја искористат можноста за бесплатен туристички викенд, информираше денеска претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски Продолжува проектот за ...