TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Улиците Тодор Чангов и Ѓорѓи Капчев во последната фаза од реконструкцијата ...

Н.Македонија - 13.03.2018

Улиците Тодор Чангов и Ѓорѓи Капчев во последната фаза од реконструкцијата Улиците Тодор Чангов број 20 и Ѓорѓи Капчев број 9 влегуваат во последната фаза на реконструкцијата. Оваа фаза опфаќа асфалтирање на потегот каде што е изградена атмосферска ...

Последна фаза од реконструкцијата на „Тодор Чангов“ и „Ѓорѓи Капчев“

Скопје инфо - 12.03.2018

Реконструкцијата на улиците „Тодор Чангов“ број 20 и „Ѓорѓи Капчев“ број 9 е влезена во последна фаза, што опфаќа асфалтирање на потегот каде што се градеше атмосферска канализација. Реконструкцијата на улиците во Аеродром, кои се протегаат од ...