TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стефоска и Маргарити го отворија Културно-информативниот центар на С. Македонија во Тирана

Локално - 10.06.2021

„Во овој прекрасен ден во Tирана, го отвораме нашиот трет Kултурно-информативен центар на Балканот. Искуствата од центрите во Истанбул и во Софија ѝ даваат смисла на идејата за места што нè поврзуваат и нè врзуваат.

Стефоска и Маргарити го отворија Културно-информативниот центар на Македонија во Тирана

Канал5 - 10.06.2021

„Во овој прекрасен ден во Tирана, го отвораме нашиот трет Kултурно-информативен центар на Балканот. „Искуствата од центрите во Истанбул и во Софија ѝ даваат смисла на идејата за места што нè поврзуваат и нè врзуваат.

Стефоска и Маргарити го отворија Културно-информативниот центар на Република Северна Македонија во Тирана

Бизнис Вести - 10.06.2021

„Во овој прекрасен ден во Tирана, го отвораме нашиот трет Kултурно-информативен центар на Балканот. Искуствата од центрите во Истанбул и во Софија ѝ даваат смисла на идејата за места што нè поврзуваат и нè врзуваат.

Стефоска и Маргарити го отворија Културно-информативниот центар на Република Северна Македонија во Тирана

Екран - 10.06.2021

„Во овој прекрасен ден во Tирана, го отвораме нашиот трет Kултурно-информативен центар на Балканот. Искуствата од центрите во Истанбул и во Софија ѝ даваат смисла на идејата за места што нè поврзуваат и нè врзуваат.

Стефоска и Маргарити го отворија Културно-информативниот центар на Северна Македонија во Тирана

Опсервер - 10.06.2021

Министерката за култура Ирена Стефоска и нејзината колешка од Албанија Елва Маргарити денеска го отворија Културно-информативниот центар на Република Северна Македонија во Република Албанија.

Стефоска и Маргарити го отворија Културно-информативниот центар на Северна Македонија во Тирана

Zoom - 10.06.2021

Министерката за култура Ирена Стефоска и нејзината колешка од Албанија Елва Маргарити денеска го отворија Културно-информативниот центар на Република Северна Македонија во Република Албанија.

Стефоска и Маргарити го отворија Културно-информативниот центар на Северна Македонија во Тирана

Frontline - 10.06.2021

Министерката за култура Ирена Стефоска и нејзината колешка од Албанија Елва Маргарити денеска го отворија Културно-информативниот центар на Република Северна Македонија во Република Албанија.

Стефоска и Маргарити го отворија Културно-информативниот центар на Северна Македонија во Тирана

Либертас - 10.06.2021

Министерката за култура Ирена Стефоска и нејзината колешка од Албанија Елва Маргарити денеска го отворија Културно-информативниот центар на Република Северна Македонија во Република Албанија.

Стефоска и Маргарити го отворија Културно-информативниот центар на Северна Македонија во Тирана

iPortal - 10.06.2021

Министерката за култура Ирена Стефоска и нејзината колешка од Албанија Елва Маргарити денеска го отворија Културно-информативниот центар на Република Северна Македонија во Република Албанија.

Стефоска и Маргарити го отворија македонскиот Културно-информативен центар во Тирана

Вечер Прес - 10.06.2021

Центрите за култура имаат голема и одговорна задача – да не дозволат да се отуѓиме едни од други кога имаме многубројни причини да бидеме едни со други - рече министерката Стефоска. Министерката за култура Ирена Стефоска и нејзината колешка од ...

Отворен Културно-информативниот центар на РСМ во Тирана

ММС - 10.06.2021

Во овој прекрасен ден во Tирана, го отвораме нашиот трет Kултурно-информативен центар на Балканот. Искуствата од центрите во Истанбул и во Софија ѝ даваат смисла на идејата за места што н è поврзуваат и н è врзуваат.

Отворен Културно-информативниот центар на Македонија во Тирана

еМагазин - 10.06.2021

Министерката за култура и нејзината колешка од Албанија, денеска го отворија Културно-информативниот центар на Република Северна Македонија во Република Албанија. – Во овој прекрасен ден во Тирана, го отвораме нашиот трет Културно-информативен ...

Отворен Културно-информативен центар на Македонија во Тирана

Независен - 10.06.2021

Македонската министерка за култура, Ирена Стефоска, заедно со нејзината албанска колешка, Елва Маргарити, денеска во Тирана го отворија македонскиот Културно-информативен центар во Албанија.

Oтворен Културно-информативниот центар на Македонија во Тирана

МКД - 10.06.2021

Министерката за култура Ирена Стефоска и нејзината колешка од Албанија Елва Маргарити денеска го отворија Културно-информативниот центар на Република Северна Македонија во Република Албанија.

Отворен Културно-информативниот центар на Македонија во Тирана

MakPress - 11.06.2021

Министерката за култура Ирена Стефоска и нејзината колешка од Албанија Елва Маргарити денеска го отворија Културно-информативниот центар на Република Македонија во Република Албанија. – Во овој прекрасен ден во Тирана, го отвораме нашиот трет ...

Стефоска во Тирана на средба со албанската министерка за култура Маргарити

Канал5 - 10.06.2021

Континуирана и интензивна билатерална соработка и координација во контекст на заедничкото управување со Охридскиот Регион во согласност со насоките од последниот извештај на Реактивната мисија на УНЕСКО.

Министерката Стефоска на средба со албанската министерка за култура Маргарити во Тирана

ТВ21 - 10.06.2021

Континуирана и интензивна билатерална соработка и координација во контекст на заедничкото управување со Охридскиот Регион во согласност со насоките од последниот извештај на Реактивната мисија на УНЕСКО, заеднички иницијативи и проекти за заштита на ...

Стефоска на средба со албанската министерка за култура Маргарити во Тирана

Локално - 10.06.2021

Континуирана и интензивна билатерална соработка и координација во контекст на заедничкото управување со Охридскиот Регион во согласност со насоките од последниот извештај на Реактивната мисија на УНЕСКО, заеднички иницијативи и проекти за заштита на ...

Стефоска и Маргарити најавија заедничка седница на националните комисии за УНЕСКО

Република - 10.06.2021

Континуирана и интензивна билатерална соработка и координација во контекст на заедничкото управување со Охридскиот Регион во согласност со насоките од последниот извештај на Реактивната мисија на УНЕСКО, заеднички иницијативи и проекти за заштита на ...

Стефоска – Маргарити: Интензивна билатерална соработка и координација за заедничкото управување со Охридскиот Регион

Frontline - 10.06.2021

Континуирана и интензивна билатерална соработка и координација во контекст на заедничкото управување со Охридскиот Регион во согласност со насоките од последниот извештај на Реактивната мисија на УНЕСКО беа клучните теми на денешната средба на ...

Стефоска – Маргарити: Интензивна соработка за заедничкото управување со Охридскиот регион

Слободен Печат - 10.06.2021

Континуирана и интензивна билатерална соработка и координација во контекст на заедничкото управување со Охридскиот Регион во согласност со насоките од последниот извештај на Реактивната мисија на УНЕСКО беа клучните теми на денешната средба на ...

Стефоска – Маргарити: Интензивна билатерална соработка и координација за заедничкото управување со Охридскиот Регион

iPortal - 10.06.2021

Континуирана и интензивна билатерална соработка и координација во контекст на заедничкото управување со Охридскиот Регион во согласност со насоките од последниот извештај на Реактивната мисија на УНЕСКО беа клучните теми на денешната средба на ...

Стефоска – Маргарити: Интензивна билатерална соработка и координација за заедничкото управување со Охридскиот Регион

Опсервер - 10.06.2021

Континуирана и интензивна билатерална соработка и координација во контекст на заедничкото управување со Охридскиот Регион во согласност со насоките од последниот извештај на Реактивната мисија на УНЕСКО беа клучните теми на денешната средба на ...