TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Битола формирана регионална платформа за млади

MakPress - 03.04.2024

На иницијатива на организацијата „Про Локал“ во Битола денеска е формирана регионална платформа за млади во која ќе членуваат девет општини и девет организации од пелагонискиот регион. Платформата е формирана во рамки на проектот „Зајакнување на ...

Младинска платформа за зајакнување на младите во Пелагонискиот регион

Слободен Печат - 02.04.2024

Првата младинска платформа имплементирана во Пелагонискиот регион е насочена кон справување со предизвиците со кои се соочуваат младите, нивно зајакнување, и има за цел да ја унапреди соработката помеѓу граѓанскиот и јавниот сектор.

Првата младинска платформа е имплементирана во Пелагонискиот регион: Нова ера за зајакнување на младите

Трн - 01.04.2024

Во значајна иницијатива насочена кон справување со предизвиците со кои се соочуваат младите во Пелагонискиот регион, успешно беше лансирана првата Младинска платформа. Овој пионерски проект означува голем скок кон унапредување на соработката помеѓу ...

Првата младинска платформа е имплементирана во Пелагонискиот регион: Нова ера за зајакнување на младите

Градска - 01.04.2024

Во значајна иницијатива насочена кон справување со предизвиците со кои се соочуваат младите во регионот, сто динамични млади поединци од Пелагонискиот регион успешно ја лансираа првата Младинска платформа.