TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во кафеаните и рестораните годинава нема да има новогодишни журки и пречек на Нова година?

Вечер Прес - 23.11.2020

Годинава нема да има предновогодишни забави и организиран пречек на Нова година, поради тоа, тие бараат дел од парите планирани за оваа намена фирмите да ги пренаменат и да го инвестираат или донираат во угостителската индустрија и омилениот ...

Угостителите бараат нова помош од државата

Сител - 23.11.2020

Со дел од парите за предновогодишните прослави да се помогнат угостителите, бараат од независната комора. Појаснуваат дека секоја година за предновогодишните празници фирмите за прослави трошат и до 20 милиони евра.

„Инвестирам за да помогнам“: НУК бара донации и поддршка од сите сектори за угостителите

Локално - 23.11.2020

„Инвестирам за да помогнам“ гласи слоганот на новата кампања на Независната угостителска комора, со која целта е да се поттикнат фирмите, со дел од буџетот кој го планираат за предновогодишните забави, да го пренаменат или донираат во угостителскиот ...

НУК бара помош од фирмите кои традиционално организираат предновогодишни забави

Фактор - 23.11.2020

Независната угостителска комора со денеѓното соопштение вели дека 20 милиони евра оваа Нова Година ќе останат непотрошени од компаниите за корпоративни празнични забави што ги организираат за своите вработени.

НУК: Со дел од парите за предновогодишни забави да се помогнат угостителите

24Инфо - 23.11.2020

Независната угостителска комора започнува кампања #ИнвестирамЗаДаПомогнам за инвестиции и поддршка на угостителската индустрија. Целта е да ги поттикнат фирмите дел од својот планиран корпоративен буџет за предновогодишната забава да го пренаменат и ...

НУК почнува кампања: Ако Владата не сака, компаниите со дел од парите за предновогодишни забави да им помогнат ...

Курир - 23.11.2020

Независната угостителска комора започнува кампања #ИнвестирамЗаДаПомогнам за инвестиции и поддршка на угостителската индустрија. Целта е да ги поттикнат фирмите дел од својот планиран корпоративен буџет за предновогодишната забава да го пренаменат и ...

Со дел од парите за предновогодишни забави да се помогнат угостителите, предлага нивната Комора

ММС - 23.11.2020

Независната угостителска комора започнува кампања #ИнвестирамЗаДаПомогнам за инвестиции и поддршка на угостителската индустрија. Целта е да ги поттикнат фирмите дел од својот планиран корпоративен буџет за предновогодишната забава да го пренаменат и ...

Независните угостители бараат со дел од парите за предновогодишни забави да се помогне оваа индустрија

Frontline - 23.11.2020

Независната угостителска комора започнува кампања #ИнвестирамЗаДаПомогнам за инвестиции и поддршка на угостителската индустрија. Целта е да ги поттикнат фирмите дел од својот планиран корпоративен буџет за предновогодишната забава да го пренаменат и ...

НУК: Прослави за Нова Година ќе нема, фирмите да им помогнат на угостителите

Слободен Печат - 23.11.2020

Независната угостителска комора започнува кампања #ИнвестирамЗаДаПомогнам за инвестиции и поддршка на угостителската индустрија. Целта е да ги поттикнат фирмите дел од својот планиран корпоративен буџет за предновогодишната забава да го пренаменат и ...

НУК: Со дел од парите за предновогодишни забави да се помогнат угостителите

Опсервер - 23.11.2020

– Независната угостителска комора започнува кампања #ИнвестирамЗаДаПомогнам за инвестиции и поддршка на угостителската индустрија. Целта е да ги поттикнат фирмите дел од својот планиран корпоративен буџет за предновогодишната забава да го пренаменат ...

НУК: Со дел од парите за предновогодишни забави да се помогнат угостителите

А1 On - 23.11.2020

Независната угостителска комора започнува кампања #ИнвестирамЗаДаПомогнам за инвестиции и поддршка на угостителската индустрија. Целта е да ги поттикнат фирмите дел од својот планиран корпоративен буџет за предновогодишната забава да го пренаменат и ...

Независната угостителска комора бара со дел од парите за предновогодишни забави да се помогнат угостителите

Бизнис Вести - 23.11.2020

Како што укажуваат од НУК, во декември во поголемиот дел од угостителските објекти се организираат и до 40 корпоративни пладневни и вечерни забави. За организација на корпоративни и останати предновогодишни забави фирмите во Македонија, наведуваат, ...

НУК започнува кампања #ИнвестирамЗаДаПомогнам: Со дел од парите за предновогодишни забави да се помогнат угостителите

Press24 - 23.11.2020

Независната угостителска комора започнува кампања #ИнвестирамЗаДаПомогнам за инвестиции и поддршка на угостителската индустрија. Целта е да ги поттикнат фирмите дел од својот планиран корпоративен буџет за предновогодишната забава да го пренаменат и ...

Угостителска комора: Со дел од парите за предновогодишни забави да се помогнат угостителите

+инфо - 23.11.2020

Независната угостителска комора започнува кампања #ИнвестирамЗаДаПомогнам за инвестиции и поддршка на угостителската индустрија. Целта е да ги поттикнат фирмите дел од својот планиран корпоративен буџет за предновогодишната забава да го пренаменат и ...

НУК: Со дел од парите за предновогодишни забави да се помогнат угостителите

Фокус - 23.11.2020

Независната угостителска комора започнува кампања #ИнвестирамЗаДаПомогнам за инвестиции и поддршка на угостителската индустрија. Целта е да ги поттикнат фирмите дел од својот планиран корпоративен буџет за предновогодишната забава да го пренаменат и ...

Угостителите бараат фирмите да ги донираат парите за предновогодишните забави

Република - 23.11.2020

Независната угостителска комора започнува кампања #ИнвестирамЗаДаПомогнам за инвестиции и поддршка на угостителската индустрија. Целта е да ги поттикнат фирмите дел од својот планиран корпоративен буџет за предновогодишната забава да го пренаменат и ...

НУК: Со дел од парите за предновогодишни забави да се помогнат угостителите

Сител - 23.11.2020

Независната угостителска комора започнува кампања #ИнвестирамЗаДаПомогнам за инвестиции и поддршка на угостителската индустрија. Целта е да ги поттикнат фирмите дел од својот планиран корпоративен буџет за предновогодишната забава да го пренаменат и ...

Угостителска комора бара помош со дел од парите за предновогодишни забави

Нетпрес - 23.11.2020

Независната угостителска комора започнува кампања #ИнвестирамЗаДаПомогнам за инвестиции и поддршка на угостителската индустрија. Целта е да ги поттикнат фирмите дел од својот планиран корпоративен буџет за предновогодишната забава да го пренаменат и ...

За да не ги затворат локалите: Угостителите бараат фирмите да им ги донираат парите за предновогодишите забави

PressingTV - 23.11.2020

Независната угостителска комора започнува кампања #ИнвестирамЗаДаПомогнам за инвестиции и поддршка на угостителската индустрија. Целта е да ги поттикнат фирмите дел од својот планиран корпоративен буџет за предновогодишната забава да го пренаменат и ...

НУК: Со дел од парите за предновогодишни забави да се помогнат угостителите

24 Вести - 23.11.2020

Независната угостителска комора започнува кампања #ИнвестирамЗаДаПомогнам за инвестиции и поддршка на угостителската индустрија. Целта е да ги поттикнат фирмите дел од својот планиран корпоративен буџет за предновогодишната забава да го пренаменат и ...

НУК бара помош за угостителите од фирмите кои организираат предновогодишни забави

МКД - 23.11.2020

Независната угостителска комора (НУК) започнува кампања #ИнвестирамЗаДаПомогнам за инвестиции и поддршка на угостителската индустрија со цел да ги поттикнат фирмите дел од својот планиран корпоративен буџет за предновогодишната забава да го ...

НУК: Со дел од парите за предновогодишни забави да се помогнат угостителите

Скопје инфо - 23.11.2020

Независната угостителска комора започнува кампања #ИнвестирамЗаДаПомогнам за инвестиции и поддршка на угостителската индустрија. Целта е да ги поттикнат фирмите дел од својот планиран корпоративен буџет за предновогодишната забава да го пренаменат и ...

НУК: Со дел од парите за предновогодишни забави да се помогнат угостителите

Канал5 - 23.11.2020

Независната угостителска комора започнува кампања #ИнвестирамЗаДаПомогнам за инвестиции и поддршка на угостителската индустрија. Целта е да ги поттикнат фирмите дел од својот планиран корпоративен буџет за предновогодишната забава да го пренаменат и ...

Со дел од парите за предновогодишни забави да се помогнат угостителите, апелира НУК

Независен - 23.11.2020

Независната угостителска комора започнува кампања #ИнвестирамЗаДаПомогнам за инвестиции и поддршка на угостителската индустрија. Целта е да ги поттикнат фирмите дел од својот планиран корпоративен буџет за предновогодишната забава да го пренаменат и ...

НУК: Со дел од парите за предновогодишни забави да се помогнат угостителите

Кајгана - 23.11.2020

Независната угостителска комора започнува кампања #ИнвестирамЗаДаПомогнам за инвестиции и поддршка на угостителската индустрија. Целта е да ги поттикнат фирмите дел од својот планиран корпоративен буџет за предновогодишната забава да го пренаменат и ...

НУК: Со дел од парите за предновогодишни забави да се помогнат угостителите

Вечер Прес - 23.11.2020

Независната угостителска комора започнува кампања „Инвестирам за да помогнам„ за инвестиции и поддршка на угостителската индустрија. Целта е да ги поттикнат фирмите дел од својот планиран корпоративен буџет за предновогодишната забава да го ...

Угостителите бараат ФИРМИТЕ ДА ДОНИРААТ ПАРИТЕ за предновогодишните забави

Вечер - 23.11.2020

Независната угостителска комора започнува кампања #ИнвестирамЗаДаПомогнам за инвестиции и поддршка на угостителската индустрија. Целта е да ги поттикнат фирмите дел од својот планиран корпоративен буџет за предновогодишната забава да го пренаменат и ...

НУК: Со дел од парите за предновогодишни забави да се помогнат угостителите

Телма - 23.11.2020

Независната угостителска комора започнува кампања #ИнвестирамЗаДаПомогнам за инвестиции и поддршка на угостителската индустрија. Целта е да ги поттикнат фирмите дел од својот планиран корпоративен буџет за предновогодишната забава да го пренаменат и ...

НУК: Со дел од парите за предновогодишни забави да се помогнат угостителите

OhridNews - 23.11.2020

Независната угостителска комора започнува кампања #ИнвестирамЗаДаПомогнам за инвестиции и поддршка на угостителската индустрија. Целта е да ги поттикнат фирмите дел од својот планиран корпоративен буџет за предновогодишната забава да го пренаменат и ...

НУК: Со дел од парите за предновогодишни забави да се помогнат угостителите

Кумановски м. - 23.11.2020

Независната угостителска комора започнува кампања #ИнвестирамЗаДаПомогнам за инвестиции и поддршка на угостителската индустрија. Целта е да ги поттикнат фирмите дел од својот планиран корпоративен буџет за предновогодишната забава да го пренаменат и ...

НУК: Со дел од парите за предновогодишни забави да се помогнат угостителите

Акцент - 23.11.2020

Независната угостителска комора започнува кампања #ИнвестирамЗаДаПомогнам за инвестиции и поддршка на угостителската индустрија. Целта е да ги поттикнат фирмите дел од својот планиран корпоративен буџет за предновогодишната забава да го пренаменат и ...