TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Албанскиот парламент го изгласа буџетот за 2022 година тежок 5,2 милијарди евра

ТВ21 - 25.11.2021

По повеќечасовна жолчна расправа и отфрлање на повеќе амандмани предложени од опозицијата, доцна попладнево пратениците во албанскиот законодавен дом со 77 гласови „за“ и 46 против го изгласаа буџетот за 2022 година.

Албанскиот парламент го изгласа буџетот за 2022 година тежок 5,2 милијарди евра

Слободен Печат - 25.11.2021

По повеќечасовна жолчна расправа и отфрлање на повеќе амандмани предложени од опозицијата, доцна попладнево пратениците во албанскиот законодавен дом со 77 гласови „за” и 46 против го изгласаа буџетот за 2022 година.

Парламентот на Албанија го изгласа буџетот за 2022 година тежок 5,2 милијарди евра

Нетпрес - 25.11.2021

По повеќечасовна жолчна расправа и отфрлање на повеќе амандмани предложени од опозицијата, доцна попладнево пратениците во албанскиот законодавен дом со 77 гласови „за“ и 46 против го изгласаа буџетот за 2022 година.

Утре завршува комисиската општа расправа за буџетот за 2022, амандманите ќе се разгледуваат од сабота

Слободен Печат - 25.11.2021

Собраниската Комисија за финансирање и буџет утре ќе го одржи последниот ден од општата расправа за Предлог- Буџетот за следната година, а во сабота ќе ја почне амандманската расправа која се очекува да заврши во среда.

Утре завршува комисиската општа расправа за буџетот за 2022, амандманите ќе се разгледуваат од сабота

ТВ21 - 25.11.2021

Собраниската Комисија за финансирање и буџет утре ќе го одржи последниот ден од општата расправа за Предлог- Буџетот за следната година, а во сабота ќе ја почне амандманската расправа која се очекува да заврши во среда.

Утре завршува комисиската општа расправа за буџетот за 2022, амандманите ќе се разгледуваат од сабота

Бизнис Вести - 25.11.2021

Собраниската Комисија за финансирање и буџет утре ќе го одржи последниот ден од општата расправа за Предлог- Буџетот за следната година, а во сабота ќе ја почне амандманската расправа која се очекува да заврши во среда.

Утре завршува комисиската општа расправа за буџетот за 2022, амандманите ќе се разгледуваат од сабота

24Инфо - 25.11.2021

Собраниската Комисија за финансирање и буџет утре ќе го одржи последниот ден од општата расправа за Предлог- Буџетот за следната година, а во сабота ќе ја почне амандманската расправа која се очекува да заврши во среда.

Утре завршува комисиската општа расправа за буџетот за 2022, амандманите ќе се разгледуваат од сабота

Опсервер - 25.11.2021

ript> – Собраниската Комисија за финансирање и буџет утре ќе го одржи последниот ден од општата расправа за Предлог- Буџетот за следната година, а во сабота ќе ја почне амандманската расправа која се очекува да заврши во среда.

Утре завршува комисиската општа расправа за буџетот за 2022

Канал5 - 25.11.2021

Собраниската Комисија за финансирање и буџет утре ќе го одржи последниот ден од општата расправа за Предлог- Буџетот за следната година, а во сабота ќе ја почне амандманската расправа која се очекува да заврши во среда.

Утре завршува комисиската општа расправа за буџетот

Алсат-М - 25.11.2021

Собраниската Комисија за финансирање и буџет утре ќе го одржи последниот ден од општата расправа за Предлог- Буџетот за следната година, а во сабота ќе ја почне амандманската расправа која се очекува да заврши во среда.

Утре завршува комисиската општа расправа за буџетот за 2022, амандманите ќе се разгледуваат од сабота

CivilMedia - 25.11.2021

Собраниската Комисија за финансирање и буџет утре ќе го одржи последниот ден од општата расправа за Предлог- Буџетот за следната година, а во сабота ќе ја почне амандманската расправа која се очекува да заврши во среда.

Во сабота ќе почне амандманската расправа за буџетот за 2022 година

Lider - 25.11.2021

Собраниската Комисија за финансирање и буџет утре ќе го одржи последниот ден од општата расправа за Предлог- Буџетот за следната година, а во сабота ќе ја почне амандманската расправа која се очекува да заврши во среда.

Утре завршува комисиската општа расправа за буџетот за 2022, амандманите ќе се разгледуваат од сабота

Frontline - 25.11.2021

Собраниската Комисија за финансирање и буџет утре ќе го одржи последниот ден од општата расправа за Предлог- Буџетот за следната година, а во сабота ќе ја почне амандманската расправа која се очекува да заврши во среда.

Утре завршува комисиската општа расправа за буџетот за 2022, амандманите ќе се разгледуваат од сабота

Press24 - 25.11.2021

Собраниската Комисија за финансирање и буџет утре ќе го одржи последниот ден од општата расправа за Предлог- Буџетот за следната година, а во сабота ќе ја почне амандманската расправа која се очекува да заврши во среда.

Утре завршува комисиската општа расправа за буџетот за 2022, амандманите ќе се разгледуваат од сабота

Курир - 25.11.2021

Собраниската Комисија за финансирање и буџет утре ќе го одржи последниот ден од општата расправа за Предлог- Буџетот за следната година, а во сабота ќе ја почне амандманската расправа која се очекува да заврши во среда.

Утре завршува комисиската општа расправа за буџетот за 2022, амандманите ќе се разгледуваат од сабота

Независен - 25.11.2021

Собраниската Комисија за финансирање и буџет утре ќе го одржи последниот ден од општата расправа за Предлог- Буџетот за следната година, а во сабота ќе ја почне амандманската расправа која се очекува да заврши во среда.

Утре завршува комисиската општа расправа за буџетот за 2022, амандманите ќе се разгледуваат од сабота

Бриф - 25.11.2021

Собраниската Комисија за финансирање и буџет утре ќе го одржи последниот ден од општата расправа за Предлог- Буџетот за следната година, а во сабота ќе ја почне амандманската расправа која се очекува да заврши во среда.

Утре завршува комисиската општа расправа за буџетот за 2022, амандманите ќе се разгледуваат од сабота

MakPress - 25.11.2021

Собраниската Комисија за финансирање и буџет утре ќе го одржи последниот ден од општата расправа за Предлог- Буџетот за следната година, а во сабота ќе ја почне амандманската расправа која се очекува да заврши во среда.

Амандманите за Буџетот 2022 ќе се разгледуваат од сабота

Р.С.Европа - 25.11.2021

Утре завршува комисиската расправа за Предлог- Буџетот за следната година, а во сабота ќе ја почне амандманската расправа која се очекува да заврши в среда. За предлог-буџетот опозициската ВМРО-ДПМНЕ има поднесено 220 амандмани.

Утре завршува комисиската расправа за буџетот за 2022, амандманите ќе се разгледуваат од сабота

Алфа - 25.11.2021

Автобуската несреќа во Бугарија ја одложи и расправата за буџетот за следната година. Собраниската Комисија за финансирање и буџет утре ќе го одржи последниот ден од општата расправа за Буџетот за 2022, а во сабота ќе ја почне амандманската расправа ...

Утре завршува комисиската општа расправа за буџетот за 2022, амандманите ќе се разгледуваат од сабота

Вечер Прес - 25.11.2021

Собраниската Комисија за финансирање и буџет утре ќе го одржи последниот ден од општата расправа за Предлог- Буџетот за следната година, а во сабота ќе ја почне амандманската расправа која се очекува да заврши во среда.

Утре завршува комисиската општа расправа за буџетот за 2022, амандманите ќе се разгледуваат од сабота

Република - 25.11.2021

Собраниската Комисија за финансирање и буџет утре ќе го одржи последниот ден од општата расправа за Предлог- Буџетот за следната година, а во сабота ќе ја почне амандманската расправа која се очекува да заврши во среда.

УТРЕ ЗАВРШУВА ОПШТАТА РАСПРАВА ЗА БУЏЕТОТ ЗА 2022 ГОДИНА Од сабота почнува расправата за амандманите

+инфо - 25.11.2021

За предлог-буџетот опозициската ВМРО-ДПМНЕ има поднесено 220 амандмани, а расправата за нив треба да заврши 5 дена. Собраниската Комисија за финансирање и буџет утре ќе го одржи последниот ден од општата расправа за Предлог- Буџетот за следната ...

Утре завршува комисиската општа расправа за буџетот за 2022, амандманите ќе се разгледуваат од сабота

Сител - 25.11.2021

Собраниската Комисија за финансирање и буџет утре ќе го одржи последниот ден од општата расправа за Предлог- Буџетот за следната година, а во сабота ќе ја почне амандманската расправа која се очекува да заврши во среда.

Од сабота почнува расправата за амандманите за буџетот за 2022 година

Нетпрес - 25.11.2021

Собраниската Комисија за финансирање и буџет утре ќе го одржи последниот ден од општата расправа за Предлог- Буџетот за следната година, а во сабота ќе ја почне амандманската расправа која се очекува да заврши во среда.

Од сабота почнува расправата за амандманите за буџетот за 2022 година

Точка - 25.11.2021

Собраниската Комисија за финансирање и буџет утре ќе го одржи последниот ден од општата расправа за Предлог- Буџетот за следната година, а во сабота ќе ја почне амандманската расправа која се очекува да заврши во среда.