TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ДСПДП: Вклучување на деца во политичка кампања е недозволиво

Телма - 30.06.2020

Државниот совет за превенција на детското претстапништво соопшти денеска дека вклучувањето на лицата под 18 години во било какви активности поврзани со изборната кампања е недозволиво и не е во најдобар интерес овие млади лица, согласно конвенцијата ...

Вклучување на деца во политичка кампања е недозволиво

+инфо - 30.06.2020

Државниот совет за превенција на детско престапништво укажува дека вклучувањето на деца (лица до 18 години) во какви било активности поврзани со тековната политичка кампања е недозволиво и не е во најдобар интерес на детето согласно Конвенцијата за ...

Вклучување деца во политичка кампања е недозволиво

Макфакс - 30.06.2020

Државниот совет за превенција на детско престапништво укажува дека вклучувањето деца (лица до 18 години) во какви било активности поврзани со тековната политичка кампања е недозволиво и не е во најдобар интерес на детето согласно Конвенцијата за ...