TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Како да го продолжите животниот век на батеријата на вашиот телефон

Фактор - 16.09.2020

Нема ништо полошо од тоа кога телефонот е празен по само неколку часа ... Денешните телефони доаѓаат со моќни и големи батерии кои имаат голем капацитет на енергија и кои можат да ни овозможат да користиме одредени уреди неколку дена.

Бргу останувате без батерија на телефонот? Ова се најголемите потрошувачи!

Кумановски м. - 15.09.2020

Колку повеќе паметните уреди ни пружаат, толку повеќе електрична енергија трошат истовремено, што значи пократко траење на батеријата. Батеријата на мобилен телефон не трае 24 часа, и покрај уверувањата на производителот дека може да трае и до ...