TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без вода корисниците од повеќе улици од Скопје

Бизнис Вести - 22.01.2021

Без вода денеска ќе бидат корисниците од улиците „Видое Смилевски Бато”, „Панче Неделковски”, „Ќемал Ататурк” и „Коста Абрашевиќ”, информираат од ЈП Водовод и Канализација – Скопје. Како што информираат од претпријатието, прекинот на ...

Без вода корисниците од повеќе улици од Скопје

Опсервер - 22.01.2021

– Без вода денеска ќе бидат корисниците од улиците „Видое Смилевски Бато“, „Панче Неделковски“, „Ќемал Ататурк“ и „Коста Абрашевиќ“, информираат од ЈП Водовод и Канализација – Скопје. Како што информираат од претпријатието, прекинот на ...

Без вода корисниците од повеќе улици од Скопје

ТВ21 - 22.01.2021

Без вода денеска ќе бидат корисниците од улиците „Видое Смилевски Бато“, „Панче Неделковски“, „Ќемал Ататурк“ и „Коста Абрашевиќ“, информираат од ЈП Водовод и Канализација – Скопје. Како што информираат од претпријатието, прекинот на ...

Без вода повеќе улици во Ново Лисиче и во Чаир

Независен - 22.01.2021

Без вода денеска ќе бидат корисниците од улиците „Видое Смилевски Бато“, „Панче Неделковски“, „Ќемал Ататурк“ и „Коста Абрашевиќ“, информираат од ЈП Водовод и Канализација – Скопје. Како што информираат од претпријатието, прекинот на ...

Без вода корисниците од повеќе улици од Скопје

24Инфо - 22.01.2021

Без вода денеска ќе бидат корисниците од улиците „Видое Смилевски Бато”, „Панче Неделковски”, „Ќемал Ататурк” и „Коста Абрашевиќ”, информираат од ЈП Водовод и Канализација – Скопје. Како што информираат од претпријатието, прекинот на ...

ЈП „Водовод и Канализација“: Повеќе улици од Скопје без вода за пиење

Слободен Печат - 22.01.2021

Без вода денеска ќе бидат корисниците од улиците „Видое Смилевски Бато”, „Панче Неделковски”, „Ќемал Ататурк” и „Коста Абрашевиќ”, информираат од ЈП Водовод и Канализација – Скопје . Како што информираат од претпријатието, прекинот на ...

Без вода корисниците од повеќе улици од Скопје

MakPress - 22.01.2021

Без вода денеска ќе бидат корисниците од улиците „Видое Смилевски Бато“, „Панче Неделковски“, „Ќемал Ататурк“ и „Коста Абрашевиќ“, информираат од ЈП Водовод и Канализација – Скопје. Како што информираат од претпријатието, прекинот на ...