TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Волонтерите создаваат бесценета вредност за заедницата

Нетпрес - 05.12.2013

Министерот за труд и социјална политика Диме Спасов, денеска по повод Меѓународниот ден на волонтерството се обрати на настанот организиран од Црвениот Крст на Македонија и министерството за труд и ...

Светски ден на волонтерството

Телеграф - 05.12.2014

Светскиот ден на волонтерството ќе го одбележат и невладините организации Црвениот крст на Република Македонија денеска ќе го одбележи Светскиот ден на волонтерството – 5 декември и на свеченост напладне во Музејот на македонската борба ќе додели ...

МКЦ: Волонтерите да не се злоупотребуваат

Канал5 - 05.12.2013

Голем број граѓани секојдневно волонтираат во различни институции, во општини, судови, болници, невладини организации и други установи, но се уште треба да се работи за достигнување на европските ...

Волонтирајте, ќе правите нешто корисно за себе и за општеството

еМагазин - 05.12.2013

Денеска е светски ден на волонтерството и по тој повод Младинскиот културен центар од Битола кој е Волонтерски центар на Македонија организираше дебата.

Одбележување на Светскиот ден на волонтерството

Сител - 05.12.2013

Министерството за труд и социјална политика и Црвениот крст на Македонија денеска ќе го одбележат 5 Декември - Светскиот ден на волонтерството. На настанот МТСП ќе додели награди за волонтерство, а ...

Македонија го одбележува Светскиот ден на волонтерство

Press24 - 05.12.2013

Министерството за труд и социјална политика и Црвениот крст на Македонија денеска ќе го одбележат 5 Декември - Светскиот ден на волонтерството. Според најавите, МТСП ќе додели награди за ...

Светски ден на волонтерството

Локално - 05.12.2014

Црвениот крст на Македонија денеска ќе го одбележи Светскиот ден на волонтерството – 5 декември и на свеченост напладне во Музејот на македонската борба ќе додели волонтерски ...

Волонтерите создаваат бесценета вредност за заедницата

Точка - 05.12.2013

Министерот за труд и социјална политика Диме Спасов, денеска по повод Меѓународниот ден на волонтерството се обрати на настанот организиран од Црвениот Крст на Македонија и министерството за труд и ...

Одбележан 5. Декември – Светскиот ден на волонтерството

А1 On - 05.12.2013

Волонтерите создаваат бесценета вредност бидејќи поседуваат знаење и вештини корисни за заедницата. Од донесувањето на Законот досега во Македонија се ангажирани 6.490 волонтери во различни области.

Одбележување на Светскиот ден на волонтерството

Бриф - 05.12.2013

Министерството за труд и социјална политика и Црвениот крст на Македонија денеска ќе го одбележат 5 Декември – Светскиот ден на волонтерството. На настанот МТСП ќе додели награди за волонтерство, а ...

Одбележан 5 Декември - Светскиот ден на волонтерството

Канал5 - 05.12.2013

Волонтерите создаваат бесценета вредност бидејќи поседуваат знаење и вештини корисни за заедницата. Од донесувањето на Законот досега во Македонија се ангажирани 6.490 волонтери во различни области.

Одбележување на Светскиот ден на волонтерството

А1 On - 05.12.2013

Министерството за труд и социјална политика и Црвениот крст на Македонија денеска ќе го одбележат 5 Декември – Светскиот ден на волонтерството. На настанот МТСП ќе додели награди за волонтерство, а ...

Одбележан 5 Декември - Светскиот ден на волонтерството

Утрински - 05.12.2013

Волонтерите создаваат бесценета вредност бидејќи поседуваат знаење и вештини корисни за заедницата. Од донесувањето на Законот досега во Македонија се ангажирани 6.490 волонтери во различни области.

Светски ден на волонтерството

Курир - 05.12.2014

Црвениот крст на Република Македонија денеска ќе го одбележи Светскиот ден на волонтерството - 5 декември. По тој повод напладне во Музејот на македонската борба ќе одржи свеченост и ќе се доделат волонтерски награди.

Македонските волонтери создаваат бесценета вредност

Курир - 05.12.2013

Волонтерите создаваат бесценета вредност бидејќи поседуваат знаење и вештини корисни за заедницата. Од донесувањето на Законот досега во Македонија се ангажирани 6.490 волонтери во различни области.

Одбележан 5 Декември - Светскиот ден на волонтерството

24 Вести - 05.12.2013

Волонтерите создаваат бесценета вредност бидејќи поседуваат знаење и вештини корисни за заедницата. Од донесувањето на Законот досега во Македонија се ангажирани 6.490 волонтери во различни области.

Светскиот ден на волонтерството ќе се одбележи со доделување на награди за најдобрите волонтери

Нетпрес - 05.12.2013

Министерството за труд и социјална политика и Црвениот крст на Македонија денеска ќе го одбележат 5 Декември - Светскиот ден на волонтерството. На настанот МТСП ќе додели награди за волонтерство, а ...

Одбележан 5 Декември – Светскиот ден на волонтерството

Денешен - 05.12.2013

Волонтерите создаваат бесценета вредност бидејќи поседуваат знаење и вештини корисни за заедницата. Од донесувањето на Законот досега во Македонија се ангажирани 6.490 волонтери во различни области.

Одбележан 5 Декември - Светски ден на волонтерството

Алфа - 05.12.2017

На настанот се обратија претседателот на Црвениот крст на Македонија, Ромел Велев, кој во свое име и во името на Црвениот крст им го честита Светскиот ден на волонтерството на сите волонтери.

Светскиот ден на волонтерството ќе се одбележи со доделување на награди за најдобрите волонтери

Точка - 05.12.2013

Министерството за труд и социјална политика и Црвениот крст на Македонија денеска ќе го одбележат 5 Декември - Светскиот ден на волонтерството. На настанот МТСП ќе додели награди за волонтерство, а ...

Светски ден на волонтерството - 5 декември

Нова ТВ - 05.12.2013

Министерството за труд и социјална политика и Црвениот крст на Македонија денеска ќе го одбележат 5 Декември – Светскиот ден на волонтерството. На настанот кој ќе се одржи во Музејот на македонската ...