TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Два знаци на висок холестерол што може да се забележат на косата

Курир - 30.09.2023

Холестеролот е неопходен за одржување на правилното функционирање на клетките и органите во нашето тело, а исто така игра важна улога во производството на хормони и витамини. Сепак, екстремно високото ниво на холестерол може да доведе до ...

БОЛКАТА ВО ОВОЈ ДЕЛ ОД ГЛАВАТА МОЖЕ ДА БИДЕ СИМПТОМ НА ТЕШКА БОЛЕСТ – Македонците често ја игнорираат, а последиците се ...

Во Центар - 26.09.2023

Високиот холестерол е сериозен здравствен проблем кој најчесто се јавува поради внесување на премногу масна храна и недостаток на физичка активност. Обично нема симптоми, што го прави уште поопасен.