TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Поетот Александар Саша Трајковски учествува на книжевни настани во Германија и Велика Британија

Нетпрес - 16.02.2024

Поетот Александар С. Трајковски учествува на книжевни манифестации во Келн, каде што има свое поетското читање во чест на 70-годишнината од постоењето на Националната поетска библиотека во Минхен која претставува најголема јавна колекција на поезија ...

Поетот Александар Саша Трајковски учествува на книжевни настани во Германија и Велика Британија

365 - 16.02.2024

Поетот Александар С. Трајковски учествува на книжевни манифестации во Келн, каде што има свое поетското читање во чест на 70-годишнината од постоењето на Националната поетска библиотека во Минхен која претставува најголема јавна колекција на поезија ...

Поетот Александар С. Трајковски учествува на книжевни манифестации во Келн

Денешен - 16.02.2024

Поетот Александар С. Трајковски учествува на книжевни манифестации во Келн, каде што има свое поетското читање во чест на 70-годишнината од постоењето на Националната поетска библиотека во Минхен која претставува најголема јавна колекција на поезија ...

Поетот Александар Саша Трајковски учествува на книжевни настани во Германија и Велика Британија

Пулс24 - 17.02.2024

Поетот Александар С. Трајковски учествува на книжевни манифестации во Келн, каде што има свое поетското читање во чест на 70-годишнината од постоењето на Националната поетска библиотека во Минхен која претставува најголема јавна колекција на поезија ...