TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во четврток е голем празник, ова никако не смеете да заборавите да го земете од црква!

Курир - 11.02.2019

Во четврток се празнува Свети маченик Трифун, заштитник на градинарите и на лозарите. Момчето што на 17-годишна возраст со Божја помош ја излекува царската ќерка Гордана која што не можеше да ја излекува ниту еден лекар во империјата се стекна со ...

Во четврток е голем празник, ова никако не смеете да заборавите да го земете од црква!

Сител - 11.02.2019

Во четврток се празнува Свети маченик Трифун, заштитник на градинарите и на лозарите. Момчето што на 17-годишна возраст со Божја помош ја излекува царската ќерка Гордана која што не можеше да ја излекува ниту еден лекар во империјата се стекна со ...

Во четврток е голем празник, ова никако не смеете да заборавите да го земете од црква!

Пулс24 - 12.02.2019

Во четврток се празнува Свети маченик Трифун, заштитник на градинарите и на лозарите. Момчето што на 17-годишна возраст со Божја помош ја излекува царската ќерка Гордана која што не можеше да ја излекува ниту еден лекар во империјата се стекна со ...