TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Грција активни 54.000 случаи на ковид-19, здравствениот систем и понатаму под притисок

Слободен Печат - 25.11.2021

Проценките се дека во Грција во овој момент има 54.000 активни случаи на Ковид-19, соопшти професорката и член на Комисијата на епидемиолози Вана Папаевангелу на денешната редовна прес конференција во Министерството за здравство за текот на ...

Во Грција активни 54.000 случаи на Ковид-19

ТВ21 - 25.11.2021

Проценките се дека во Грција во овој момент има 54.000 активни случаи на Ковид-19, соопшти професорката и член на Комисијата на епидемиолози Вана Папаевангелу на денешната редовна прес конференција во Министерството за здравство за текот на ...

Во Грција активни 54.000 случаи на коронавирус

Вечер Прес - 25.11.2021

Проценките се дека во Грција во овој момент има 54.000 активни случаи на Ковид-19, соопшти професорката и член на Комисијата на епидемиолози Вана Папаевангелу на денешната редовна прес конференција во Министерството за здравство за текот на ...