TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Алетернатива сè уште нема конкретен предлог за нивните позиции во Владата

Канал5 - 08.02.2023

Се уште немаме конкретен предлог на маса за нашите позиции во идната влада доколку би се формирала, рече денеска министерот за здравство Беким Сали Се уште немаме конкретен предлог на маса за нашите позиции во идната влада доколку би се формирала, ...

Алтернатива сè уште нема конкретен предлог за нивните позиции во Владата

MakPress - 08.02.2023

Се уште немаме конкретен предлог на маса за нашите позиции во идната влада доколку би се формирала, рече денеска министерот за здравство Беким Сали одговарајќи на новинарско прашање по посетата на Универзитетската клиника хируршки болести „Св.Наум ...

Алетернатива сè уште нема конкретен предлог за нивните позиции во Владата

Опсервер - 08.02.2023

Се уште немаме конкретен предлог на маса за нашите позиции во идната влада доколку би се формирала, рече денеска министерот за здравство Беким Сали одговарајќи на новинарско прашање по посетата на Универзитетската клиника хируршки болести „Св.Наум ...

Алетернатива сè уште нема конкретен предлог за нивните позиции во Владата

24Инфо - 08.02.2023

Се уште немаме конкретен предлог на маса за нашите позиции во идната влада доколку би се формирала, рече денеска министерот за здравство Беким Сали одговарајќи на новинарско прашање по посетата на Универзитетската клиника хируршки болести „Св.Наум ...

Алетернатива сè уште нема конкретен предлог за нивните позиции во Владата

Курир - 08.02.2023

Уште немаме конкретен предлог на маса за нашите позиции во идната влада доколку би се формирала, рече денеска министерот за здравство Беким Сали од Алтернатива одговарајќи на новинарско прашање по посетата на Универзитетската клиника хируршки ...

Алтернатива сè уште нема конкретен предлог за нивните позиции во Владата

Бриф - 08.02.2023

Се уште немаме конкретен предлог на маса за нашите позиции во идната влада доколку би се формирала, рече денеска министерот за здравство Беким Сали одговарајќи на новинарско прашање по посетата на Универзитетската клиника хируршки болести „Св.Наум ...

Алетернатива сè уште нема конкретен предлог за нивните позиции во Владата

Lider - 08.02.2023

Уште немаме конкретен предлог на маса за нашите позиции во идната влада доколку би се формирала, рече денеска министерот за здравство Беким Сали од Алтернатива одговарајќи на новинарско прашање по посетата на Универзитетската клиника хируршки ...

Алтернатива сè уште нема конкретен предлог за нивните позиции во Владата

Република - 08.02.2023

Уште немаме конкретен предлог на маса за нашите позиции во идната влада доколку би се формирала, рече денеска министерот за здравство Беким Сали од Алтернатива одговарајќи на новинарско прашање по посетата на Универзитетската клиника хируршки ...