TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заев: Направивме сè, на ред е ЕУ да испорача

Канал5 - 11.06.2021

Претседателот Зоран Заев вечерва се обрати пред граѓаните на Скопје и ја отвори првата од караванот трибини „Најдоброто за нашата општина", се наведува во партиското соопштение. Во воведниот дел од обраќањето, Заев се осврна на актуелната состојба ...

Заев: Носам поздрави од Париз, важно е што имаме поддршка за интеграција во ЕУ

360 степени - 11.06.2021

Премиерот и претседател на СДСМ, Зоран Заев вечерва во Скопје ја отвори првата од караванот трибини на владејачката партија под слоганот „Најдоброто за нашата општина“. Заев се осврна на актуелната состојба со процесот на евроинтеграциите и ...

Заев: Сработивме и направивме сè, ги исполнивме сите критериуми, на ред е ЕУ да испорача

Frontline - 12.06.2021

„Направивме сè, сработивме, ги исполнивме сите критериуми, на ред е ЕУ да испорача. Подготвени сме за билатерален дијалог и разумен и взаемно прифатлив договор во рамките на Договорот за добрососедство со Бугарија.

Заев на трибина во Скопје: Направивме сè, на ред е ЕУ да испорача, прашањата за идентитетот и јазикот не се и нема да ...

iPortal - 11.06.2021

Претседателот на СДСМ Зоран Заев вечерва се обрати пред граѓаните на Скопје и ја отвори првата од караванот трибини „Најдоброто за нашата општина“. Во воведниот дел од обраќањето, Заев се осврна на актуелната состојба со процесот на евроинтеграциите ...

Заев: Ви носам поздрав од Париз

Република - 11.06.2021

Претседателот Зоран Заев вечерва се обрати пред граѓаните на Скопје и ја отвори првата од караванот трибини „Најдоброто за нашата општина“. Во воведниот дел од обраќањето, Заев се осврна на актуелната состојба со процесот на евроинтеграциите и ...

Заев: Ви носам поздрави од Париз, имаме поддршка за процесот на интеграција во ЕУ

Слободен Печат - 11.06.2021

За нас е многу важно што земјите – членки на ЕУ, меѓу кои и Франција го поддржуваат процесот на интеграција во ЕУ. Пред нас е Самитот на Европскиот Совет во јуни, вистинска можност за чекор напред и за решение кое ќе ја оттргне блокадата на нашиот ...

Заев: Сработивме и направивме се, ги исполнивме сите критериуми, на ред е ЕУ да испорача

Centar - 11.06.2021

„Направивме се, сработивме, ги исполнивме сите критериуми, на ред е ЕУ да испорача. Подготвени сме за билатерален дијалог и разумен и взаемно прифатлив договор во рамките на Договорот за добрососедство со Бугарија.

Подготвени сме за билатерален дијалог и взаемно прифатлив договор со Бугарија, вели Заев

Сител - 11.06.2021

„Направивме се, сработивме, ги исполнивме сите критериуми, на ред е ЕУ да испорача. Подготвени сме за билатерален дијалог и разумен и взаемно прифатлив договор во рамките на Договорот за добрососедство со Бугарија.

Заев: Направивме сè, на ред е ЕУ да испорача

Локално - 11.06.2021

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, вечерва се обрати пред граѓаните на Скопје и ја отвори првата од караванот трибини „Најдоброто за нашата општина“. Во воведниот дел од обраќањето, Заев се осврна на актуелната состојба со процесот на ...

Заев: Идентитетот и јазикот не се и нема да бидат на ниту една маса

Press24 - 11.06.2021

За нас е многу важно што земјите – членки на ЕУ, меѓу кои и Франција го поддржуваат процесот на интеграција во ЕУ. Пред нас е Самитот на Европскиот Совет во јуни, вистинска можност за чекор напред и за решение кое ќе ја оттргне блокадата на нашиот ...

(Видео) Заев на трибината „Најдоброто“ во Скопје: Направивме сè, на ред е ЕУ да испорача

Точка - 11.06.2021

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, вечерва се обрати пред граѓаните на Скопје и ја отвори првата од караванот трибини „Најдоброто за нашата општина“. Во воведниот дел од обраќањето, Заев се осврна на актуелната состојба со процесот на ...

Заев: Направивме сè, на ред е ЕУ да испорача

Н.Македонија - 11.06.2021

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, вечерва се обрати пред граѓаните на Скопје и ја отвори првата од караванот трибини „Најдоброто за нашата општина“. Во воведниот дел од обраќањето, Заев се осврна на актуелната состојба со процесот на ...

Заев на трибината „Најдоброто“ во Скопје: Направивме сè, на ред е ЕУ да испорача

Вечер Прес - 11.06.2021

За нас е многу важно што земјите – членки на ЕУ, меѓу кои и Франција го поддржуваат процесот на интеграција во ЕУ. Пред нас е Самитот на Европскиот Совет во јуни, вистинска можност за чекор напред и за решение кое ќе ја оттргне блокадата на нашиот ...

Заев на трибината „Најдоброто“ во Скопје: Направивме сè, на ред е ЕУ да испорача

MTM - 11.06.2021

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, вечерва се обрати пред граѓаните на Скопје и ја отвори првата од караванот трибини „Најдоброто за нашата општина“. Во воведниот дел од обраќањето, Заев се осврна на актуелната состојба со процесот на ...