TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СОНК: Владата со нова тактика “трај- прај”

Курир - 08.04.2020

Самостојниот синдикат за образование, наука и култура на Македонија – СОНК реагира на начинот на носење на одлуки на Владата, особено од сферата на социјално-економскиот статус на работниците.

СОНК: За укинивањето на исплата на додатоци, Владата не нѐ консултираше

Нетпрес - 08.04.2020

Самостојниот синдикат за образование, наука и култура на Македонија – СОНК реагира на начинот на носење на одлуки на Владата, особено од сферата на социјално-економскиот статус на работниците.

СОНК реагира на начинот на кој е донесена уредбата за укинување на надоместоците на плата

Сител - 08.04.2020

Самостојниот синдикат за образование, наука и култура (СОНК) денеска реагира на начинот на кој е донесена уредбата со која на корисниците на буџетски средства им се укинува правото на исплата на додатоци и надоместоци на плата.

Реакција од СОНК за начинот на кој е донесена уредбата за укинување на надоместоците на плата

Слободен Печат - 08.04.2020

Самостојниот синдикат за образование, наука и култура (СОНК) денеска реагира на начинот на кој е донесена уредбата со која на корисниците на буџетски средства им се укинува правото на исплата на додатоци и надоместоци на плата.

СОНК: Владата без да не праша ги укина надоместоците на плата

+инфо - 08.04.2020

Самостојниот синдикат за образование, наука и култура (СОНК) денеска реагира на начинот на кој е донесена уредбата со која на корисниците на буџетски средства им се укинува правото на исплата на додатоци и надоместоци на плата.

СОНК реагира на начинот на кој е донесена уредбата за укинување на надоместоците на плата

А1 On - 08.04.2020

Самостојниот синдикат за образование, наука и култура (СОНК) денеска реагира на начинот на кој е донесена уредбата со која на корисниците на буџетски средства им се укинува правото на исплата на додатоци и надоместоци на плата.

СОНК реагира на начинот на кој е донесена уредбата за укинување на надоместоците на плата

Република - 08.04.2020

Самостојниот синдикат за образование, наука и култура (СОНК) денеска реагира на начинот на кој е донесена уредбата со која на корисниците на буџетски средства им се укинува правото на исплата на додатоци и надоместоци на плата.

СОНК реагира на начинот на кој е донесена уредбата за укинување на надоместоците на плата

Канал5 - 08.04.2020

Самостојниот синдикат за образование, наука и култура (СОНК) денеска реагира на начинот на кој е донесена уредбата со која на корисниците на буџетски средства им се укинува правото на исплата на додатоци и надоместоци на плата.

СОНК реагира на начинот на кој е донесена уредбата за укинување на надоместоците на плата

Либертас - 08.04.2020

– Самостојниот синдикат за образование, наука и култура (СОНК) денеска реагира на начинот на кој е донесена уредбата со која на корисниците на буџетски средства им се укинува правото на исплата на додатоци и надоместоци на плата.

СОНК реагира на начинот на кој е донесена уредбата за укинување на надоместоците на плата

24Инфо - 08.04.2020

Самостојниот синдикат за образование, наука и култура (СОНК) денеска реагира на начинот на кој е донесена уредбата со која на корисниците на буџетски средства им се укинува правото на исплата на додатоци и надоместоци на плата.

СОНК реагира на начинот на кој е донесена уредбата за укинување на надоместоците на плата

Опсервер - 08.04.2020

Скопје, 8 април 2020 () – Самостојниот синдикат за образование, наука и култура (СОНК) денеска реагира на начинот на кој е донесена уредбата со која на корисниците на буџетски средства им се укинува правото на исплата на додатоци и надоместоци на ...

СОНК реагира за укинување на надоместоците на плата

Фокус - 08.04.2020

Самостојниот синдикат за образование, наука и култура (СОНК) денеска реагира на начинот на кој е донесена уредбата со која на корисниците на буџетски средства им се укинува правото на исплата на додатоци и надоместоци на плата.

СОНК реагира на начинот на кој е донесена уредбата за укинување на надоместоците на плата

Независен - 08.04.2020

Самостојниот синдикат за образование, наука и култура (СОНК) денеска реагира на начинот на кој е донесена уредбата со која на корисниците на буџетски средства им се укинува правото на исплата на додатоци и надоместоци на плата.

СОНК реагира на начинот на кој е донесена уредбата за укинување на надоместоците на плата

CivilMedia - 08.04.2020

Самостојниот синдикат за образование, наука и култура (СОНК) денеска реагира на начинот на кој е донесена уредбата со која на корисниците на буџетски средства им се укинува правото на исплата на додатоци и надоместоци на плата.

СОНК реагира на начинот на кој е донесена уредбата за укинување на надоместоците на плата

24 Вести - 08.04.2020

Самостојниот синдикат за образование, наука и култура (СОНК) денеска реагира на начинот на кој е донесена уредбата со која на корисниците на буџетски средства им се укинува правото на исплата на додатоци и надоместоци на плата.

СОНК: Владата со нова тактика “трај- прај“

ММС - 08.04.2020

Самостојниот синдикат за образование, наука и култура на Р. Македонија – СОНК реагира на начинот на носење на одлуки на Владата, особено од сферата на социјално-економскиот статус на работниците.

СОНК: Владата одлучи без нас за укинување на правото на исплата на додатоци и надоместоци на плата

Алфа - 08.04.2020

Самостојниот синдикат за образование, наука и култура денеска реагира на начинот на кој е донесена уредбата со која на корисниците на буџетски средства им се укинува правото на исплата на додатоци и надоместоци на плата.

СОНК: Не сме консултирани за уредбата за укинување на надоместоците на плата

MakPress - 08.04.2020

Самостојниот синдикат за образование, наука и култура (СОНК) денеска реагира на начинот на кој е донесена уредбата со која на корисниците на буџетски средства им се укинува правото на исплата на додатоци и надоместоци на плата.