TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мајка од продажба на своето млеко заработила околу 20 000 евра

Канал5 - 17.10.2020

Младата мајка од Флорида, Џули Денис која има две деца, дошла на идеја да го продава сопствено млеко со коe доела сурогат бебе 32 годишната мама Џули дошла на оваа идеја во време кога на пандемијата поради корона предизвика и финансиска криза, од ...

Од своето млеко направила бизнис: Мајка за неколку месеци заработила 20.000 долари

Женски магазин - 17.10.2020

Ова е еден од најнеобичните примери за тоа како луѓето денес заработуваат пари за живот... Случајот со една мајка од Флорида не е осамен, но таа заработила неверојатна сума на пари од она со што се „занимава“.

Од продажба на мајчино млеко заработила 19.300 евра

Кумановски м. - 16.10.2020

Млада мајка од Флорида, Џули Денис, која има две деца, одлучила во време на коронавирусот и финансиската криза да го продава сопственото млеко, со кое доела сурогат бебе, а досега заработила 19.300 евра.

Од продажба на мајчино млеко заработила 19.300 евра

Вечер Прес - 16.10.2020

Млада мајка од Флорида, Џули Денис, која има две деца, одлучила во време на коронавирусот и финансиската криза да го продава сопственото млеко, со кое доела сурогат бебе, а досега заработила 19.300 евра.

Млада мајка од продажба на мајчино млеко заработила 19.300 евра

iPortal - 16.10.2020

Млада мајка од Флорида, Џули Денис, која има две деца, одлучила во време на коронавирусот и финансиската криза да го продава сопственото млеко, со кое доела сурогат бебе, а досега заработила 19.300 евра.

Од продажба на мајчино млеко заработила 19.300 евра

ТВ21 - 17.10.2020

Млада мајка од Флорида, Џули Денис, која има две деца, одлучила во време на коронавирусот и финансиската криза да го продава сопственото млеко, со кое доела сурогат бебе, а досега заработила 19.300 евра.

За време на коронавирус, го продавала мајчиното млеко – Нема да ви се верува колку пари заработила

Курир - 16.10.2020

Млада мајка од Флорида, Џули Денис, која има две деца, одлучила во време на коронавирусот и финансиската криза да го продава сопственото млеко, со кое доела сурогат бебе, а досега заработила 19.300 евра.