TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хрватска летна работна дестинација за македонските граѓани

Опсервер - 12.09.2019

Хрватското крајбрежје летово беше дестинација на многу македонски граѓани, но не како туристичка, туку како дестинација каде работат. Мотивите и целите им се различни, но главно се задоволни од она што им е понудено, а задоволство од нивниот ...

Хрватска летна работна дестинација за македонските граѓани

Сител - 12.09.2019

Хрватското крајбрежје летово беше дестинација на многу македонски граѓани, но не како туристичка, туку како дестинација каде работат. Мотивите и целите им се различни, но главно се задоволни од она што им е понудено, а задоволство од нивниот ...

Хрватска летна работна дестинација за македонските граѓани

4NEWS - 12.09.2019

Хрватското крајбрежје летово беше дестинација на многу македонски граѓани, но не како туристичка, туку како дестинација каде работат. Мотивите и целите им се различни, но главно се задоволни од она што им е понудено, а задоволство од нивниот ...

Хрватска летна работна дестинација за македонските граѓани

Канал5 - 12.09.2019

Хрватското крајбрежје летово беше дестинација на многу македонски граѓани, но не како туристичка, туку како дестинација каде работат. Мотивите и целите им се различни, но главно се задоволни од она што им е понудено, а задоволство од нивниот ...

Хрватска летна работна дестинација за македонските граѓани

Вечер - 12.09.2019

Хрватското крајбрежје летово беше дестинација на многу македонски граѓани, но не како туристичка, туку како дестинација каде работат. Мотивите и целите им се различни, но главно се задоволни од она што им е понудено, а задоволство од нивниот ...

Хрватска летна работна дестинација за македонските граѓани

ММС - 12.09.2019

Хрватското крајбрежје летово беше дестинација на многу македонски граѓани, но не како туристичка, туку како дестинација каде работат. Мотивите и целите им се различни, но главно се задоволни од она што им е понудено, а задоволство од нивниот ...

Хрватска летна работна дестинација за македонските граѓани

Независен - 12.09.2019

Хрватското крајбрежје летово беше дестинација на многу македонски граѓани, но не како туристичка, туку како дестинација каде работат. Мотивите и целите им се различни, но главно се задоволни од она што им е понудено, а задоволство од нивниот ...

Хрватска летна работна дестинација за македонските граѓани

Слободен Печат - 12.09.2019

Кирил и Наташа се двајца меѓу многуте што ја поминуваат оваа туристичка сезона во Хрватска. Хрватското крајбрежје летово беше дестинација на многу македонски граѓани, но не како туристичка, туку како дестинација каде работат.

Хрватска летна работна дестинација за македонските граѓани

1tv - 12.09.2019

Хрватското крајбрежје летово беше дестинација на многу македонски граѓани, но не како туристичка, туку како дестинација каде работат. Мотивите и целите им се различни, но главно се задоволни од она што им е понудено, а задоволство од нивниот ...

Хрватска летна работна дестинација за македонските граѓани

Либертас - 12.09.2019

Хрватското крајбрежје летово беше дестинација на многу македонски граѓани, но не како туристичка, туку како дестинација каде работат. Мотивите и целите им се различни, но главно се задоволни од она што им е понудено, а задоволство од нивниот ...

Многу македонски граѓани летово ја одбраа Хрватска, но не како туристичка туку како работна дестинација

Скопје24 - 12.09.2019

Хрватското крајбрежје летово беше дестинација на многу македонски граѓани, но не како туристичка, туку како дестинација каде работат. Мотивите и целите им се различни, но главно се задоволни од она што им е понудено, а задоволство од нивниот ...

Хрватското крајбрежје најинтересна дестинација за работа на младите од Македонија

MakPress - 12.09.2019

Хрватското крајбрежје летово беше дестинација на многу македонски граѓани, но не како туристичка, туку како дестинација каде работат. Мотивите и целите им се различни, но главно се задоволни од она што им е понудено, а задоволство од нивниот ...