TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Украинската амбасада не знаела за лажниот Порошенко, Димитров смета дека во 21 век не се водат белешки од разговори

Сител - 12.07.2019

Шефот на македонската дипломатија Димитров смета дека ова е модерно време во кое дипломатијата sсе води преку директни врски а не преку белешки од минатиот век. Вака тој ги коментира разговорите на премиерот Заев со лажните Порошенко и Столтенберг.

Димитров: Мислите дека во 21 век за секој контакт има белешка? (ВИДЕО)

PressingTV - 12.07.2019

Целта на лажните вести и лажното претставување е дефокус и збрка. Колку повеќе зборуваме на таа тема толку повеќе помагаме на тие што чии што интерес е очигледно е да има збрка. Мислам дека си имаме важни работи, ќе бидеме мудри ако се фокусираме на ...

Димитров: Дипломатијата се води преку директни врски, а не преку белешки од минатиот век

Фактор - 12.07.2019

Mинистерот за надворешни работи, Никола Димитров вели дека ова е модерно време во кое дипломатијата се води преку директни врски, а не преку белешки од минатиот век. Тој ги коментира разговорите на премиерот Зоран Заев со лажните Петро Порошенко и ...

Димитров: Мислите дека во 21 век за секој контакт има белешка? (ВИДЕО)

Либертас - 12.07.2019

Целта на лажните вести и лажното претставување е дефокус и збрка. Колку повеќе зборуваме на таа тема толку повеќе помагаме на тие што чии што интерес е очигледно е да има збрка. Мислам дека си имаме важни работи, ќе бидеме мудри ако се фокусираме на ...

Димитров: Мислите дека во 21 век за секој контакт има белешка?

Република - 12.07.2019

Целта на лажните вести и лажното претставување е дефокус и збрка. Колку повеќе зборуваме на таа тема толку повеќе помагаме на тие што чии што интерес е очигледно е да има збрка. Мислам дека си имаме важни работи, ќе бидеме мудри ако се фокусираме на ...

Димитров: Мислам дека си имаме важни работи, ќе бидеме мудри ако се фокусираме на вистинските нешта

Press24 - 12.07.2019

Целта на лажните вести и лажното претставување е дефокус и збрка. Колку повеќе зборуваме на таа тема толку повеќе помагаме на тие што чии што интерес е очигледно е да има збрка. Мислам дека си имаме важни работи, ќе бидеме мудри ако се фокусираме на ...