TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Овие пет надоместоци газдите мора да ви ги исплатат секој месец

Скопје24 - 16.05.2018

Секој работник има право на надоместок на трошоците кои се направени поврзани со работата, а се уредени со Закон за работни односи и колективниот договор. Надоместок ви следува за следните трошоци: 1 Дневници за службени патувања во земјата (8% од ...

Овие 5 надоместоци газдите мора да ви ги исплатат секој месец

Сител - 16.05.2018

Секој работник има право на надоместок на трошоците кои се направени поврзани со работата, а се уредени со Закон за работни односи и колективниот договор. Надоместок ви следува за следните трошоци: 1 Дневници за службени патувања во земјата (8% од ...

Овие 5 надоместоци газдите мора да ви ги исплатат секој месец

МК News - 16.05.2018

Секој работник има право на надоместок на трошоците кои се направени поврзани со работата, а се уредени со Закон за работни односи и колективниот договор. Надоместок ви следува за следните трошоци: 1 Дневници за службени патувања во земјата (8% од ...

Пет надоместоци кои газдите мора да ви ги исплатат секој месец

Скопје инфо - 16.05.2018

Секој работник има право на надоместок на трошоците кои се направени поврзани со работата, а се уредени со Закон за работни односи и колективниот договор. Надоместок ви следува за следните трошоци: 1 Дневници за службени патувања во земјата (8% од ...

Овие пет надоместоци газдите мора да ви ги исплатат секој месец

Орбис - 16.05.2018

Секој работник има право на надоместок на трошоците кои се направени поврзани со работата, а се уредени со Закон за работни односи и колективниот договор. Надоместок ви следува за следните трошоци: 1 Дневници за службени патувања во земјата (8% од ...