TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

На Атиџе од „Медена земја“ половина ѝ ветија, половина не го остварија (ВИДЕО)

Expres - 23.05.2020

Главниот лик од документарецот „Медена земја“ се уште чека да се остварат ветуваѝњата што пред четири месеци ги доби од градоначалникот на Лозово. Ниту стана туристички водич, ниту снимаше песни, ниту пак доби нов кров на куќата во Дурфулија.

Власта ги заборави ветувањата кон Медената Атиџе, ни работа, ни песна, повторно си остана сама со пчелите

Алфа - 22.05.2020

Ништо од ветувањата кои протагонистката од документарецот Медена земја пред четири месеци ги доби од градоначалникот на Лозово. Ниту стана туристички водич, ниту снимаше песни, ниту пак доби нов кров на куќата во Дурфулија.

Власта ги заборави ветувањата кон Медената Атиџе, ни работа, ни песна, повторно си остана сама со пчелите

Мак. Весник - 22.05.2020

Алфа тргна во потрага по одговор на прашањето дали надлежните го искористија ликот на Атиџе Муратова за ситни политички поени. Последната одгледувачка на диви пчели која со својата скромност го воодушеви светот не беше во селото.

Власта ја заборави Атиџе: Ниту стана туристички водич, ниту снимаше песни, ниту пак доби нов кров на куќата во ...

Република - 22.05.2020

Ништо од ветувањата кои протагонистката од документарецот „Медена земја“ пред четири месеци ги доби од градоначалникот на Лозово. Ниту стана туристички водич, ниту снимаше песни, ниту пак доби нов кров на куќата во Дурфулија.

Власта ги заборави ветувањата кон Медената Атиџе, ни работа, ни песна, повторно си остана сама со пчелите

Курир - 22.05.2020

Ништо од ветувањата кои протагонистката од документарецот Медена земја пред четири месеци ги доби од градоначалникот на Лозово. Ниту стана туристички водич, ниту снимаше песни, ниту пак доби нов кров на куќата во Дурфулија.

НИШТО ОД ВЕТУВАЊАТА : Атиџе не доби ни работа, ни песна- повторно остана сама со пчелите!

Магазин - 22.05.2020

Ништо од ветувањата кои протагонистката од документарецот Медена земја пред четири месеци ги доби од градоначалникот на Лозово. Ниту стана туристички водич, ниту снимаше песни, ниту пак доби нов кров на куќата во Дурфулија.

(ВИДЕО) Ја заборави Атиџе: Ниту стана туристички водич, ниту снимаше песни, ниту пак доби нов кров на куќата во ...

Екран - 23.05.2020

Ништо од ветувањата кои протагонистката од документарецот „Медена земја“ пред четири месеци ги доби од градоначалникот на Лозово. Ниту стана туристички водич, ниту снимаше песни, ниту пак доби нов кров на куќата во Дурфулија.