TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Општина Аеродром се подготвува да гради терен за голф во с. Лисиче

360 степени - 03.03.2021

Градоначалникот на Аеродром, Златко Марин и претседателот на Македонската голф-федерација, Наум Јанакиев, денеска потпишаа Меморандум за соработка со што се отвора патот за изградба на голф-терен на територијата на оваа скопска општина.

Почнуваме ново поглавје, голф терените ќе го стават Аеродром на мапата на светски дестинации, вели Марин

Сакам да кажам - 03.03.2021

Градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин и претседателот на голф федерацијата на Македонија Наум Јанакиев, денеска потпишаа Меморандум за соработка. Со ова како што информираат од Општината се отвора патот за изградба на голф терени во ...

Аеродром потпиша Меморандум за соработка со Голф-федерацијата

Бизнис Вести - 03.03.2021

Градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин и претседателот на Македонската голф-федерација, Наум Јанакиев, денеска потпишаа Меморандум за соработка со што се отвора патот за изградба на голф-терен во Аеродром.

Аеродром потпиша Меморандум за соработка со Голф-федерацијата

Локално - 03.03.2021

Градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин и претседателот на Македонската голф-федерација, Наум Јанакиев, денеска потпишаа Меморандум за соработка со што се отвора патот за изградба на голф-терен во Аеродром.

Аеродром потпиша Меморандум за соработка со Голф-федерацијата

Frontline - 03.03.2021

Градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин и претседателот на Македонската голф-федерација, Наум Јанакиев, денеска потпишаа Меморандум за соработка со што се отвора патот за изградба на голф-терен во Аеродром, информираат од Општина Аеродром ...

Аеродром потпиша Меморандум за соработка со Голф-федерацијата – Општина Аеродром

Скопје1 - 03.03.2021

Градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин и претседателот на Македонската голф-федерација, Наум Јанакиев, денеска потпишаа Меморандум за соработка со што се отвора патот за изградба на голф-терен во Аеродром.

Аеродром потпиша Меморандум за соработка со Голф-федерацијата

24Инфо - 03.03.2021

Градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин и претседателот на Македонската голф-федерација, Наум Јанакиев, денеска потпишаа Меморандум за соработка со што се отвора патот за изградба на голф-терен во Аеродром.

Аеродром потпиша Меморандум за соработка со Голф-федерацијата

Вечер Прес - 03.03.2021

Градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин и претседателот на Македонската голф-федерација, Наум Јанакиев, денеска потпишаа Меморандум за соработка со што се отвора патот за изградба на голф-терен во Аеродром.

Марин: Голф терените ќе го стават Аеродром на мапата на светски дестинации

Република - 03.03.2021

Градоначалникот на Општина Аеродром Златко Марин и претседателот на Голф федерацијата на Македонија Наум Јанакиев, денеска потпишаа Меморандум за соработка. Со ова како што информираат од Општината се отвора патот за изградба на голф терени во ...

Марин: Голф терените ќе го стават Аеродром на мапата на светски дестинации

+инфо - 03.03.2021

Првиот човек на општината потпиша меморандум за соработка со претседателот на Голф федерациајта, Наум Јанакиев. Градоначалникот на Општина Аеродром Златко Марин и претседателот на Голф федерацијата на Македонија Наум Јанакиев, денеска потпишаа ...

Општина Аеродром чекор напред до изградба на голф терен во Лисиче

Независен - 03.03.2021

Градоначалникот на Аеродром, Златко Марин и претседателот на Македонската голф-федерација, Наум Јанакиев, денеска потпишаа Меморандум за соработка, со што се отвора патот за изградба на голф-терен на територијата на оваа скопска општина.

Општина Аеродром потпиша Меморандум и го направи првиот чекор за изградба на голф-терени

Фокус - 03.03.2021

Градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин и претседателот на Македонската голф-федерација, Наум Јанакиев, денеска потпишаа Меморандум за соработка со што се отвора патот за изградба на голф-терен во Аеродром.