TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Државниот завод за статистика објави јавен конкурс за ангажирање попишувачи и инструктори

Академик - 23.02.2021

Државниот завод за статистика објави јавен конкурс за ангажирање на реонски попишувачи и реонски инструктори. Кандидатите кои ќе се пријават на овој конкурс треба да ги исполнуваат следните услови: а) Општи услови б) Дополнителни услови Конкурсот во ...

Ќе бидат ангажирани со договор на дело, надоместот не е објавен: Излезе огласот за попишувачи

Фактор - 23.02.2021

Државниот завод за статистика денес го објави Конкурсот за пријавување на кандидати за реонски попишувачи и реонски инструктори кои во периодот 1-21 април ќе го спроведуваат попишувањето на терен во рамките на Пописот 2021.

Заводот за статистика на конкурс бара попишувачи и реонски инструктори

МКД

ДЗС го објави Конкурсот за пријавување на кандидати за попишувачи на претстојниот попис

Локално - 23.02.2021

Објавен конкурсот за попишувачи и реонски инструктори Државниот завод за статистика денес го објави Конкурсот за пријавување на кандидати за реонски попишувачи и реонски инструктори кои во периодот 1-21 април ќе го спроведуваат попишувањето на терен ...

ПОПИС ВО ПАНДЕМИЈА: ДЗС објави конкурс за реонски инструктори и попишувачи во април

Денешен