TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Србија од загадување годишно умираат од 7.000 до 12.000 луѓе

Локално - 26.02.2021

Квалитетот на воздухот е сè уште опасен во повеќето делови на Србија, а според веб-страницата iqair.com, Белград е трет град во светот според загадувањето, веднаш зад Пекинг и Загреб, објави денес српските медиуми.

Во соседна земја 12.000 луѓе годишно умираат од загаден воздух

Фактор - 26.02.2021

Од загадувањето на воздухот во Србија годишно умираат до 12.000 луѓе. Активистот на иницијативата „Да не го давиме Белград”, Радомир Лазовиќ, изјави денеска дека годишно умираат од 7.000 до 12.000 граѓани од загадување на воздухот во и ги праша ...

Од загадувањето во Србија годишно умираат до 12.000 луѓе

Курир - 26.02.2021

Активистот на иницијативата „Да не го давиме Белград“, Радомир Лазовиќ, изјави денеска дека годишно умираат од 7.000 до 12.000 лица од загадување на воздухот во Србија и ги праша претставниците на градските власти што се прави за решавање на овој ...

Од загадувањето во Србија годишно умираат до 12 илјади луѓе

24Инфо - 26.02.2021

Активистот на иницијативата „Да не го давиме Белград”, Радомир Лазовиќ, изјави денеска дека годишно умираат од 7.000 до 12.000 лица од загадување на воздухот во Србија и ги праша претставниците на градските власти што се прави за решавање на овој ...

„Да не го давиме Белград”: Од загадувањето во Србија годишно умираат до 12 илјади луѓе

Слободен Печат - 26.02.2021

Активистот на иницијативата „Да не го давиме Белград”, Радомир Лазовиќ, изјави денеска дека годишно умираат од 7.000 до 12.000 лица од загадување на воздухот во Србија и ги праша претставниците на градските власти што се прави за решавање на овој ...

„Да не го давиме Белград“: Од загадувањето во Србија годишно умираат до 12 илјади луѓе

Либертас - 26.02.2021

Активистот на иницијативата „Да не го давиме Белград“, Радомир Лазовиќ, изјави денеска дека годишно умираат од 7.000 до 12.000 лица од загадување на воздухот во Србија и ги праша претставниците на градските власти што се прави за решавање на овој ...

„Да не го давиме Белград“: Од загадувањето во Србија годишно умираат до 12 илјади луѓе

Опсервер - 26.02.2021

Активистот на иницијативата „Да не го давиме Белград“, Радомир Лазовиќ, изјави денеска дека годишно умираат од 7.000 до 12.000 лица од загадување на воздухот во Србија и ги праша претставниците на градските власти што се прави за решавање на овој ...

„Да не го давиме Белград“: Од загадувањето во Србија годишно умираат до 12 илјади луѓе

Сител - 26.02.2021

Активистот на иницијативата „Да не го давиме Белград“, Радомир Лазовиќ, изјави денеска дека годишно умираат од 7.000 до 12.000 лица од загадување на воздухот во Србија и ги праша претставниците на градските власти што се прави за решавање на овој ...

Во Србија од загадување годишно умираат до 12.000 луѓе

Н.Македонија - 26.02.2021

Квалитетот на воздухот е сè уште опасен во повеќето делови на Србија, а според веб-страницата iqair.com, Белград е трет град во светот според загадувањето, веднаш зад Пекинг и Загреб, објавија денес српските медиуми.