TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Турбофолкот и распадот на Југославија

Deutsche Welle - 20.01.2018

Турбофолкот е саундтрак на единството и распадот на Југославија, вели германската новинарка Соња Фогел во својата книга „Турбофолк и распадот на Југославија“. За ДВ таа говори за врската меѓу турбофолкот и национализмот.

Турбофолкот и распадот на Југославија

Либертас - 20.01.2018

Турбофолкот е саундтрак на единството и распадот на Југославија, вели германската новинарка Соња Фогел во својата книга „Турбофолк и распадот на Југославија“. За Дојче Веле таа говори за врската меѓу турбофолкот и ...