TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

На непушачите им дал пет дена повеќе одмор: Еве како реагирале вработените (ВИДЕО)

Кумановски м. - 25.09.2020

Германски угостител им даде на своите вработени кои не пушат цигари, пет дена повеќе одмор во споредба со пушачите. „Претходно, меѓу вработените имаше расправија под мотото “овој оди повторно да пуши”.

Колку дена одмор повеќе им следуваат на непушачите? Германски бизнисмен пресмета дека тоа се 5 дена

Иновативност - 24.09.2020

Еден германски угостител на своите вработени кои не пушат им дал пет дена одмор повеќе од нивните колеги пушачи. Претходно меѓу вработените имало кавги поради тоа кој кога ќе оди да пуши. Тоа не е критикувано без основа затоа што ако се пресметаат ...

За непушачи пет дена повеќе одмор

Вечер Прес - 24.09.2020

Германски угостител им даде на своите вработени кои не пушат пет дена повеќе одмор од нивните колеги пушачи. „Претходно, меѓу вработените имаше расправија под мотото” овој повторно ќе оди да пуши”.

За непушачи пет дена повеќе одмор

Хитпортал - 25.09.2020

Германски угостител им даде на своите вработени кои не пушат пет дена повеќе одмор од нивните колеги пушачи. „Претходно, меѓу вработените имаше расправија под мотото” овој повторно ќе оди да пуши”.