TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во ковид-центарот во Дебар хоспитализиран пациент по речиси два месеца

Слободен Печат - 28.11.2021

Во ковид-центарот при Општата болница со проширена дејност во Дебар, по точно 50 дена, хоспитализиран е пациент заразен со Ковид-19, потврди Баки Алили, директор на болницата. Во центарот, според него, продолжува 24-часовното присуство на лекар и ...

Во ковид-центарот во Дебар хоспитализиран пациент по речиси два месеца

ТВ21 - 28.11.2021

Во ковид-центарот при Општата болница со проширена дејност во Дебар, по точно 50 дена, хоспитализиран е пациент заразен со Ковид-19, потврди Баки Алили, директор на болницата. – Станува збор за единствениот активен случај во нашето подрачје.

Во ковид-центарот во Дебар хоспитализиран пациент по речиси два месеца

Канал5 - 28.11.2021

Во ковид-центарот при Општата болница со проширена дејност во Дебар, по точно 50 дена, хоспитализиран е пациент заразен со Ковид-19, потврди Баки Алили, директор на болницата. – Станува збор за единствениот активен случај во нашето подрачје.

После цели 50 денови пауза, ковид-центарот во Дебар го хоспитализира првиот пациент

Press24 - 28.11.2021

Во ковид-центарот при Општата болница со проширена дејност во Дебар, по точно 50 дена, хоспитализиран е пациент заразен со Ковид-19, потврди Баки Алили, директор на болницата. – Станува збор за единствениот активен случај во нашето подрачје.

Во ковид-центарот во Дебар хоспитализиран пациент по речиси два месеца

Сител - 28.11.2021

Во ковид-центарот при Општата болница со проширена дејност во Дебар, по точно 50 дена, хоспитализиран е пациент заразен со Ковид-19, потврди Баки Алили, директор на болницата. – Станува збор за единствениот активен случај во нашето подрачје.

По 50 дена: Хоспитализиран пациент заразен со коронавирус во Дебар

Курир - 28.11.2021

Во ковид-центарот при Општата болница со проширена дејност во Дебар, по точно 50 дена, хоспитализиран е пациент заразен со Ковид-19, потврди Баки Алили, директор на болницата. -Станува збор за единствениот активен случај во нашето подрачје.

Во ковид-центарот во Дебар хоспитализиран пациент по речиси два месеца

Вечер Прес - 28.11.2021

Во ковид-центарот при Општата болница со проширена дејност во Дебар, по точно 50 дена, хоспитализиран е пациент заразен со Ковид-19, потврди Баки Алили, директор на болницата. – Станува збор за единствениот активен случај во нашето подрачје.

Во ковид-центарот во Дебар хоспитализиран пациент по речиси два месеца

MakPress - 28.11.2021

Во ковид-центарот при Општата болница со проширена дејност во Дебар, по точно 50 дена, хоспитализиран е пациент заразен со Ковид-19, потврди Баки Алили, директор на болницата. – Станува збор за единствениот активен случај во нашето подрачје.

По 50 дена прв хоспитализиран ковид пациент во Дебар

Zoom - 28.11.2021

Во ковид-центарот при Општата болница со проширена дејност во Дебар, по точно 50 дена, хоспитализиран е пациент заразен со Ковид-19, потврди Баки Алили, директор на болницата. Во центарот, според него, продолжува 24-часовното присуство на лекар и ...