TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Жени, НИКОГАШ не правете ги овие работи кога одите на гинеколог – тоа ги “излудува“ докторите

Курир - 30.01.2023

Многу жени од некоја необјаснива причина го одложуваат одењето на гинеколог и со тоа можат да го загрозат своето здравје. Сепак, важно е да знаете дека редовните прегледи и отворената дискусија со специјалист за женско здравје може да ви го спасат ...

Жени, никогаш не правете ги овие работи кога одите на гинеколог – тоа ги “излудува“ докторите

Вистина.мк - 30.01.2023

Многу жени од некоја необјаснива причина го одложуваат одењето на гинеколог и со тоа можат да го загрозат своето здравје. Сепак, важно е да знаете дека редовните прегледи и отворената дискусија со специјалист за женско здравје може да ви го спасат ...