TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Саем за мебел од 29 март до 2 април во комплексот „Борис Трајковски“

Независен - 31.01.2023

Под мотото „Разбуди ја естетиката во себе“, од 29 март до 2 април во комплексот „Борис Трајковски“ ќе се одржи Саемот за мебел. Саемот ќе го користи целокупниот внатрешен затворен капацитет, како и монтажни објекти кои ги задоволуваат критериумите ...

САЕМОТ НА МЕБЕЛ е прв од трите пролетни саеми што ќе се одржат во комплексот Борис Трајковски

Бизнис Вести - 31.01.2023

“САЕМОТ НА МЕБЕЛ”, ќе се одржи од 29. март до 2. април во комплексот Борис Трајковски. Саемот ќе го користи целокупниот внатрешен затворен капацитет, како и монтажни објекти кои ги задоволуваат критериумите на саемско претставување.

Саем за мебел од 29 март до 2 април

Курир - 31.01.2023

„Саемот за мебел”, ќе се одржи од 29. март до 2. април во комплексот Борис Трајковски. Саемот ќе го користи целокупниот внатрешен затворен капацитет, како и монтажни објекти кои ги задоволуваат критериумите на саемско претставување.

Саем за мебел од 29 март до втори април во „Борис Трајковски“

Република - 02.02.2023

Годинашниот Саем за мебел ќе се одржи од 29. март до 2. април во „Борис Трајковски“ во Скопје. Саемот ќе го користи целокупниот внатрешен затворен капацитет, како и монтажни објекти кои ги задоволуваат критериумите на саемско претставување.

САЕМОТ НА МЕБЕЛ е прв од трите пролетни саеми што ќе се одржат во комплексот Борис Трајковски

Екран - 31.01.2023

“САЕМОТ НА МЕБЕЛ”, ќе се одржи од 29. март до 2. април во комплексот Борис Трајковски. Саемот ќе го користи целокупниот внатрешен затворен капацитет, како и монтажни објекти кои ги задоволуваат критериумите на саемско претставување.

Саем за мебел од 29 март до 2 април во комплексот „Борис Трајковски“

Опсервер - 31.01.2023

Под мотото „Разбуди ја естетиката во себе“, од 29 март до 2 април во комплексот „Борис Трајковски“ ќе се одржи Саемот за мебел. Саемот ќе го користи целокупниот внатрешен затворен капацитет, како и монтажни објекти кои ги задоволуваат критериумите ...

Саем за мебел од 29 март до 2 април во комплексот „Борис Трајковски“

Нетпрес - 31.01.2023

Под мотото „Разбуди ја естетиката во себе“, од 29 март до 2 април во комплексот „Борис Трајковски“ ќе се одржи Саемот за мебел. Саемот ќе го користи целокупниот внатрешен затворен капацитет, како и монтажни објекти кои ги задоволуваат критериумите ...

„Саемот на мебел“ е прв од трите пролетни саеми што ќе се одржат во „Борис Трајковски“

еМагазин - 31.01.2023

„Саемот на мебел“, ќе се одржи од 29. март до 2. април во комплексот Борис Трајковски. Саемот ќе го користи целокупниот внатрешен затворен капацитет, како и монтажни објекти кои ги задоволуваат критериумите на саемско претставување.

Саем за мебел од 29 март до 2 април во комплексот „Борис Трајковски“

Вечер Прес - 31.01.2023

Под мотото „Разбуди ја естетиката во себе“, од 29 март до 2 април во комплексот „Борис Трајковски“ ќе се одржи Саемот за мебел. Саемот ќе го користи целокупниот внатрешен затворен капацитет, како и монтажни објекти кои ги задоволуваат критериумите ...

Саем на мебел од 23 март до 2 април во „Борис Трајковски“

Stylist - 31.01.2023

ќе се одржи од 29.март до 2 април во комплексот „Борис Трајковски“. Саемот ќе го користи целокупниот внатрешен затворен капацитет, како и монтажни објекти кои ги задоволуваат критериумите на саемско претставување.

Саемот на мебел е прв од трите пролетни саеми што ќе се одржат во комплексот Борис Трајковски

Иновативност - 31.01.2023

“САЕМОТ НА МЕБЕЛ” ќе се одржи од 29 март до 2 април во комплексот Борис Трајковски. Саемот ќе го користи целокупниот внатрешен затворен капацитет, како и монтажни објекти кои ги задоволуваат критериумите на саемско претставување.

Саем за мебел од 29 март до 2 април во комплексот „Борис Трајковски“

MakPress - 31.01.2023

Под мотото „Разбуди ја естетиката во себе“, од 29 март до 2 април во комплексот „Борис Трајковски“ ќе се одржи Саемот за мебел. Саемот ќе го користи целокупниот внатрешен затворен капацитет, како и монтажни објекти кои ги задоволуваат критериумите ...