TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Интернетот не смее да биде достапен за сите, ги уништува моралот и психата“

Факултети - 14.02.2018

Фото: Getty Images Рускиот нобеловец Жорес Алферов апелира да се ограничи пристапот до интернет бидејќи постојаниот пристап до информации ги уништува моралните норми и менталното здравје на луѓето.

Руски Нобеловeц: Интернетот ги уништува моралот и психата

Локално - 13.02.2018

Рускиот Нобеловeц Жорес Алферов повика итно да се ограничи пристапот до интернет, затоа што постојаниот доток на информации „ги оштетува моралните норми и менталното здравје на луѓето“. – Интернетот мора да има граници и не смее да биде достапен за ...

Руски нобеловец: Интернетот мора да има граници и не смее да биде достапен за сите

А1 On - 12.02.2018

Рускиот нобеловец Жорес Алферов апелира дека мора да се ограничи пристапот на Интернет поради тоа што непречениот пристап до информации ги уштетува моралните норми и менталното здравје на луѓето.

Интернетот ги уништува моралот и психата

Сител - 13.02.2018

Рускиот Нобеловeц Жорес Алферов повика итно да се ограничи пристапот до интернет, затоа што постојаниот доток на информации „ги оштетува моралните норми и менталното здравје на луѓето“. - Интернетот мора да има граници и не смее да биде достапен за ...

Руски нобеловец: Интернетот мора да има граници и не смее да биде достапен за сите

USB - 13.02.2018

Рускиот нобеловец Жорес Алферов апелира дека мора да се ограничи пристапот на Интернет поради тоа што непречениот пристап до информации ги уштетува моралните норми и менталното здравје на луѓето.