TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Скопје на пролет ќе добие велодром

Канал5 - 11.07.2019

Скопје на пролет ќе добие рекреативен адреналински велосипедски парк или велодром. Одлуката за градба ја поддржаа советниците на Град Скопје на денешната седница. Веледромот ќе се гради во Градскиот парк во близина на Сточарскиот институт или зад ЈП ...

Во Градски парк ќе се гради велодром

Слободен Печат - 11.07.2019

Според очекувањата велодромот ќе биде готов пролетта 2020 година. Во Градскиот парк во близина на Сточарскиот институт или зад ЈП Паркови и зеленило, до крајот на годинава ќе започне со изградба на рекреативен адреналински велосипедски парк или ...

Скопје ќе добие рекреативен адреналински велосипедски парк или велодром

MakPress - 11.07.2019

Скопје на пролет ќе добие рекреативен адреналински велосипедски парк или велодром. Одлуката за градба ја поддржаа советниците на Град Скопје на денешната седница. Веледромот ќе се гради во Градскиот парк во близина на Сточарскиот институт или зад ЈП ...

Скопје напролет ќе добие велодром

Вечер - 12.07.2019

Скопје напролет ќе добие рекреативен адреналински велосипедски парк или велодром. Одлуката за градба ја поддржаа советниците на Град Скопје на вчерашната седница. Веледромот ќе се гради во Градскиот парк, во близина на Сточарскиот институт или зад ...

Во Скопје ќе се гради велодром

Нетпрес - 12.07.2019

Скопје напролет ќе добие рекреативен адреналински велосипедски парк или велодром. Одлуката за градба ја поддржаа советниците на Град Скопје на вчерашната седница. Веледромот ќе се гради во Градскиот парк, во близина на Сточарскиот институт или зад ...