TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Две третини од Американците веруваат во вонземјани

Макфакс - 14.02.2018

Околу 68 проценти од луѓето што живеат во САД веруваат дека постои интелигенција надвор од Земјата, покажуваат резултатите од анкетата што ја спроведе Инстутотот за испитување на јавното мислење „Марист“.

Две третини од Американците веруваат во вонземјани

Вечер - 14.02.2018

Околу 68 проценти од луѓето што живеат во САД веруваат дека постои интелигенција надвор од Земјата, покажуваат резултатите од анкетата што ја спроведе Инстутотот за испитување на јавното мислење „Марист“.

68 проценти од Американците веруваат во вонземјани

Канал 77 - 14.02.2018

Околу 68 проценти од луѓето што живеат во САД веруваат дека постои интелигенција надвор од Земјата, покажуваат резултатите од анкетата што ја спроведе Инстутотот за испитување на јавното мислење „Марист“.

Две третини од Американците веруваат во вонземјани

Sky - 14.02.2018

Речиси 68 проценти од луѓето што живеат во САД веруваат дека постои интелигенција надвор од Земјата, покажуваат резултатите од анкетата што ја спроведе Инстутотот за испитување на јавното мислење „Марист“.

Две третини од Американците веруваат во вонземјани

Студенти - 14.02.2018

Речиси 68 проценти од луѓето што живеат во САД веруваат дека постои интелигенција надвор од Земјата, покажуваат резултатите од анкетата што ја спроведе Инстутотот за испитување на јавното мислење „Марист“.