TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Србија договори нов аранжман со ММФ

А1 On - 13.06.2018

Српската Влада постигна договор со делегацијата на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) за нов аранжман во траење од 30 месеци, кој нема да биде финасиски туку советодавен аранжман-(Инструмент за координација на политиките-ПЦИ), кој ќе биде потпишан ...

Србија со нов советодавен аранжаман со ММФ

Р.С.Европа - 13.06.2018

Српската Влада постигнала договор со делегацијата на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) за нов аранжман во траење од 30 месеци, кој нема да биде финасиски туку советодавен аранжман-(Инструмент за координација на политиките-ПЦИ), кој ќе биде потпишан ...

Србија договори нов аранжман со ММФ

Стандард - 13.06.2018

Српската Влада постигна договор со делегацијата на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) за нов аранжман во траење од 30 месеци, кој нема да биде финасиски туку советодавен аранжман-(Инструмент за координација на политиките-ПЦИ), кој ќе биде потпишан ...