TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Црна дупка во дворот на семејството Азировиќ од кумановско Баново трло, земјата сама се отвори!

Вечер - 25.03.2019

Околу дупката има исечено неколку мали багреми и видливи се нивните испреплетени корења кои најверојатно досега држеле да не пропадне тенкиот слој земја од околу десетина сантиметри. А и просторот околу дупката е мек кога ќе се згази, па постои ...

Во Битола се отвори дупка длабока два метрa, се испитува како настанала

Сакам да кажам - 25.03.2019

По Куманово, и во Битола се појави дупка, со пречник од околу половина метар, длабока околу два метри, а во внатрешниот дел исполнета со вода. Дупката, за која засега не се знае од што точно се појавила, е во непосредна близина на хотелот „Битола“, ...

Општината се прогласи за ненадлежна за отворената дупка во Перо Чичо

Кумановски м. - 25.03.2019

Општинскиот штаб за заштита и спасување денска одржа состанок во однос на дупката која во петок се отвори во дворот на семејството Азировиќ во населбата Перо Чичо во Куманово. Како што стои во заклучокот локалната самуправа не е надлежна, бидејќи ...

ВИДЕО: Чудна дупка во двор во Куманово - семејството во паника да не пропадне куќата

Press24 - 25.03.2019

Чудна дупка се појави во дворот на семејството Азировиќ од Куманово. По површина изгледа мала, но од внатре се шири од двете страни. Семејството Азировиќ живее во Германија, а сега се дојдени на одмор, исплашени се и не знаат што да прават, јавува ...

ФОТО: По Куманово, дупка се отвори и во Битола

ТВ21 - 25.03.2019

Откако чудна дупка се појави во дворот на семејството Азировиќ од Куманово, денеска забележана е отворена дупка и во Битола. По површина изгледа мала, но од внатре се шири од двете страни.

ВИДЕО: Огромна дупка во двор на куќа во Куманово – семејството Азировиќ во шок

ТВ21 - 24.03.2019

Чудна дупка се појави во дворот на семејството Азировиќ од Куманово. По површина изгледа мала, но од внатре се шири од двете страни. Семејството Азировиќ живее во Германија, а сега се дојдени на одмор.

Се отвори Дупка меѓу две куќи во Куманово

Сакам да кажам - 23.03.2019

Дупка со длабочина од 5-6 метри се отвори во дворот на семејството Азировиќ во населбата Багрем Бања, во Куманово. Дупката е со пречник од 50-60 сантиметри, која надолу се шири до 150 сантиметри и води во скривница, која се наоѓа под друга куќа во ...

ФОТО: По Куманово, дупка се отвори и во Битола

4NEWS - 25.03.2019

Откако чудна дупка се појави во дворот на семејството Азировиќ од Куманово, денеска забележана е отворена дупка и во Битола. По површина изгледа мала, но од внатре се шири од двете страни.

Невообичаено голема дупка се појави во дворот на кумановско семејство во „Багрем бања“

Либертас - 23.03.2019

Невообичаено голема дупка се појави во дворот на кумановското семејство Азировиќ во Куманово во месноста „Багрем Бања“. Овој невообичаен настан го регистрираше и Регионалниот центар за управување со кризи, во чие соопштение се наведува дека ...

Семејството во чиј двор се отвори дупка во Куманово, го напуштило домот во страв (ФОТО)

Кумановски м. - 23.03.2019

„Дупката е голема, како вграден бункер“, вели Салвер Азировиќ во чиј двор во населбата Перо Чичо во Куманово, вчеравешер пропаднала земја во дупка длабока пет до шест метри. Дупката вчеравечер ја забележала Кумрија Азировиќ, која веднаш влегла во ...

ВИДЕО: Огромна дупка во двор на куќа во Куманово – семејството Азировиќ во шок

4NEWS - 25.03.2019

Чудна дупка се појави во дворот на семејството Азировиќ од Куманово. По површина изгледа мала, но од внатре се шири од двете страни. Семејството Азировиќ живее во Германија, а сега се дојдени на одмор.

ВИДЕО: Чудни дупки во Куманово и Битола, семејствата во паника

Скопје1 - 25.03.2019

Чудна дупка се појави во дворот на семејството Азировиќ од Куманово. По површина изгледа мала, но од внатре се шири од двете страни. Семејството Азировиќ живее во Германија, а сега се дојдени на одмор, исплашени се и не знаат што да прават, јавува ...

Се отвори 6 метри длабока дупка во дворот на семејството Азировиќ во кумановската населба „Багрем Бања“

Вечер - 23.03.2019

Невообичаено голема дупка се појави во дворот на кумановското семејство Азировиќ во Куманово во месноста „Багрем Бања“. Овој невообичаен настан го регистрираше и Регионалниот центар за управување со кризи, во чие соопштение се наведува дека ...

Невообичаено голема дупка се појави во дворот на кумановско семејство во „Багрем бања“

MakPress - 23.03.2019

Невообичаено голема дупка се појави во дворот на кумановското семејство Азировиќ во Куманово во месноста „Багрем Бања“. Овој невообичаен настан го регистрираше и Регионалниот центар за управување со кризи, во чие соопштение се наведува дека ...

Невообичаено голема дупка се појави во дворот на кумановско семејство во „Багрем бања“

Сител - 23.03.2019

Невообичаено голема дупка се појави во дворот на кумановското семејство Азировиќ во Куманово во месноста „Багрем Бања“. Овој невообичаен настан го регистрираше и Регионалниот центар за управување со кризи, во чие соопштение се наведува дека ...

По Куманово, дупка се отвори и во Битола (ФОТО)

МКД - 23.03.2019

Откако чудна дупка се појави во дворот на семејството Азировиќ од Куманово, на социјалните мрежи се споделуваат слики од отворена дупка во Битола. По површина изгледа мала, но од внатре се шири од двете страни и засега нема информации за што точно ...