TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МОЖЕ ДА СТЕ БОГАТИ БЕЗ ДА СЕ ЗНАЕТЕ! Една монета од 2 евра вреди дури 4.000 евра - има неколку серии кои имаат ...

Женски магазин - 16.02.2024

Европската унија продава специјални монети во ограничени серии во одредени ситуации. Со текот на времето, тие стануваат исклучително вредни. На овој начин поединечните монети од две евра денес вредат 4.000 евра.

МОЖЕ ДА СТЕ БОГАТИ БЕЗ ДА СЕ ЗНАЕТЕ! Една монета од 2 евра вреди дури 4.000 евра - има неколку серии кои имаат ...

Фактор - 16.02.2024

Европската унија продава специјални монети во ограничени серии во одредени ситуации. Со текот на времето, тие стануваат исклучително вредни. На овој начин поединечните монети од две евра денес вредат 4.000 евра.

За оваа монета од 2 евра може да се добијат 4.000 евра

Канал5 - 15.02.2024

Ако ви падне во рака монета од 2 евра од ограничената серија произведена во Монако - би можеле да станете побогати за 4.000 евра. Имено, во чест на 25-годишнината од смртта на принцезата Грејс Кели, Монако искова 20.001 монета од две евра со ...

Ако ја имате оваа монета од 2 евра, МОЖЕБИ СТЕ БОГАТИ, А НЕ ЗНАЕТЕ!

Вечер Прес - 15.02.2024

Во одредени ситуации, Европската унија продава специјални монети во ограничени серии, кои стануваат исклучително вредни со текот на времето. Монетата од две евра што можеби ја имате вреди значително повеќе од две евра. Некои вредат и по 4.000 евра.

За оваа монета од 2 евра можете да добиете – 4.000 евра

Точка - 15.02.2024

Оваа монета од 2 евра вреди значително повеќе од 2 евра. Некои почнуваат и по цена од 4.000 евра! Како е тоа можно? Во одредени ситуации, Европската унија пласира специјални монети во ограничени серии на пазарот, кои со текот на времето стануваат ...

Ако ја имате оваа монета од 2 евра, можеби сте богати без да знаете

Факултети - 16.02.2024

Монета од 2 евра што можеби ја имате во вашиот дом може да достигне вредност од 4.000 евра. Како е можно тоа? Во одредени ситуации, Европската Унија продава специјални монети во ограничени серии, кои стануваат исклучително вредни со текот на времето.