TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ако сакате врската или бракот да ви траат со години, бирајте партнер според оваа разлика во годините

Женски магазин - 16.04.2018

Квалитетна врска и односот помеѓу партнерите зависи од неколку причини. Разбирање, одрекување, пожртвуваност, и секако љубов се клуч на секоја врска или брак. Но, и за врска и за брак постои математичка формула, која се скрие во разликата помеѓу ...

Овие лоши навики се најчеста причина за развод

Скопје инфо - 16.04.2018

Не е недостаток на љубов, туку недостаток на пријателство што доведува до несреќни бракови – Фридрих Ниче Крајот на бракот не е воопшто убава работа. Некои луѓе не успеваат да сфаќат што тргнало на лошо дури и кога бракот ќе заврши.