TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Љубовницата ти е подобра од жената: Лалиќ удри по „месарот“ Миљковиќ

Република - 04.02.2023

Соработничкиот сведок Срѓан Лалиќ на судењето откри нови грозоморни детали од убиствата, а го спомна и љубовникот на Марко Миљковиќ. Откако Беливук заврши со испрашувањето на Лалиќ, Миљковиќ се огласи затоа што сакаше да му постави уште неколку ...

Љубовницата ти е подобра од жената: Лалиќ удри по „месарот“ Миљковиќ

PressingTV - 04.02.2023

Соработничкиот сведок Срѓан Лалиќ на судењето откри нови грозоморни детали од убиствата, а го спомна и љубовникот на Марко Миљковиќ. Откако Беливук заврши со испрашувањето на Лалиќ, Миљковиќ се огласи затоа што сакаше да му постави уште неколку ...