TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фазлиу од Брисел: Ќе го задржиме фокусот на интегрирање во Европската Унија

Press24 - 18.06.2019

Република Севрна Македонија има остварено резултати не само во областите во кои што се оценува, туку и повеќе од тоа и нашата препорака е дека е време преговорите да отпочнат, Тереза Моран-Директорат за добрососедство и проширување на Европската ...

Фазлиу на состанокот на Заедничкиот консултативен комитет меѓу Северна Македонија и Комитетот на региони на ЕУ

1tv - 18.06.2019

Министерот за локална самоуправа Сухејл Фазлиу, заедно со градоначалниците на 11 општини и претседателот на ЗЕЛС и градоначалник на Скопје Петре Шилегов денеска и утре во Брисел ќе учествува во работата на 16.

Министерот Фазлиу и 11 градоначалници на Заеднички консултативен комитет со Комитетот на региони на ЕУ во Брисел

Опсервер - 19.06.2019

Ќе го задржиме фокусот на интегрирање во Европската Унија, очекувам нашата соработка во иднина да се одвива на уште поцврсти основи, со уште повисоки цели и резултати, порача министерот за локална самоуправа Сухејл Фазлиу кој заедно со ...

Фазлиу ќе учествува на пленарната сесија на „Денот на проширувањето“ во организација на ЕК

MakPress - 18.06.2019

Министерот за локална самоуправа Сухејл Фазлиу, заедно со градоначалниците на 11 општини и претседателот на ЗЕЛС и градоначалник на Скопје Петре Шилегов денеска и утре во Брисел ќе учествува во работата на 16.

Министерот Фазлиу и 11 градоначалници на Заеднички консултативен комитет со Комитетот на региони на ЕУ во Брисел

24Инфо - 19.06.2019

Ќе го задржиме фокусот на интегрирање во Европската Унија, очекувам нашата соработка во иднина да се одвива на уште поцврсти основи, со уште повисоки цели и резултати, порача министерот за локална самоуправа Сухејл Фазлиу кој заедно со ...

ЕУ: Фазлиу и Шилегов со 11 градоначалници на состанокот во Брисел

Денешен - 18.06.2019

Министерот за локална самоуправа Сухејл Фазлиу, заедно со градоначалниците на 11 општини и претседателот на ЗЕЛС и градоначалник на Скопје Петре Шилегов денеска и утре во Брисел ќе учествува во работата на 16.

Министерот Фазлиу и 11 градоначалници на Заеднички консултативен комитет со Комитетот на региони

MakPress - 19.06.2019

Ќе го задржиме фокусот на интегрирање во Европската Унија, очекувам нашата соработка во иднина да се одвива на уште поцврсти основи, со уште повисоки цели и резултати, порача министерот за локална самоуправа Сухејл Фазлиу кој заедно со ...