TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Итната помош од Прилеп по 40 години се преместува во составот на Општата болница Прилеп

Сител - 05.08.2022

Од денеска после повеќе од 40 години Итната помош од Прилеп, од стариот и руиниран објект, се преместува во составот на Општата болница, ќе биде лоцирана во делот на Ургентното одделение, кое се уште не е започнато со работа.

По повеќе од 40 години прилепската итна помош во нови простории

Канал5 - 04.08.2022

Од денеска прилепската служба за Итна медицинска помош е во нови простории кај Ургентниот центар во градската болница во Прилеп. Службата повеќе од 40 години работеше во стари простории, некогашното гинеколошко оддление и условите беа на работ на ...

Итната помош во Прилеп од денеска преместена во болницата

Н.Македонија - 04.08.2022

Итната медицинска помош од Прилеп од денеска е преместена во објектот на болницата. Префрлањето на итната помош во болничката зграда, велат од болницата, е во интерес на подобро функционирање, но и на пациентите кои ќе добиваат побрза услуга.

По повеќе од 40 години прилепската итна помош во нови простории

MakPress - 04.08.2022

Од денеска прилепската служба за Итна медицинска помош е во нови простории кај Ургентниот центар во градската болница во Прилеп. Службата повеќе од 40 години работеше во стари простории, некогашното гинеколошко оддление и условите беа на работ на ...

Прилепската „Брза помош“ по повеќе од 40 години се сели во нови простории

Frontline - 04.08.2022

Од денеска прилепската служба за Итна медицинска помош е во нови простории кај Ургентниот центар во градската болница во Прилеп. Службата повеќе од 40 години работеше во стари простории, некогашното гинеколошко оддление и условите беа на работ на ...