TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

АВМУ: Премиерот да се воздржи од дискредитирање, етикетирање и дискриминирање

Канал5 - 13.08.2019

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги најостро ја осудува денешната изјава на премиерот Зоран Заевво врска со случајот „Рекет" која е проблематична најмалку по три основи. ,,Премиерот, како носител на јавна функција, наместо да ја ...

АВМУ: Премиерот да се воздржи од дискредитирање, етикетирање и дискриминирање

+инфо - 13.08.2019

Премиерот, како носител на јавна функција, наместо да ја прифати и да ја почитува улогата на новинарите како критичари на работата на власта се обидува да дискредитира новинар. Наместо да покаже највисоко ниво на почитување на различностите, тој ...

АВМУ: Премиерот да се воздржи од дискредитирање, етикетирање и дискриминирање

А1 On - 13.08.2019

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги најостро ја осудува денешната изјава на премиерот Зоран Заев во врска со случајот „Рекет“ која е проблематична најмалку по три основи, велат оттаму преку соопштение.

АВМУ: Премиерот да се воздржи од дискредитирање, етикетирање и дискриминирање

Макфакс - 13.08.2019

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги најостро ја осудува денешната изјава на премиерот Зоран Заев во врска со случајот „Рекет“ која е проблематична најмалку по три основи. „Имено, премиерот, како носител на јавна функција, наместо да ...

АВМУ: Премиерот да се воздржи од дискредитирање, етикетирање и дискриминирање

МКД - 13.08.2019

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ) вечерва реагираше на изјавата на премиерот Зоран Заев и најостро ја осуди. Во соопштението на АВМУ се наведува дека изјавата на премиерот Зоран Заев во врска со случајот „Рекет“ е ...

АВМУ: Премиерот да се воздржи од дискредитирање, етикетирање и дискриминирање

Сител - 13.08.2019

– Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги најостро ја осудува денешната изјава на премиерот Зоран Заевво врска со случајот „Рекет“ која е проблематична најмалку по три основи.

АВМУ: Премиерот да се воздржи од дискредитирање, етикетирање и дискриминирање

MTM - 13.08.2019

– Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги најостро ја осудува денешната изјава на премиерот Зоран Заевво врска со случајот „Рекет“ која е проблематична најмалку по три основи.

АВМУ: Премиерот да се воздржи од дискредитирање, етикетирање и дискриминирање

Курир - 13.08.2019

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги најостро ја осудува денешната изјава на премиерот Зоран Заев во врска со случајот „Рекет“ која е проблематична најмалку по три основи. Имено, премиерот, како носител на јавна функција, наместо да ...

АВМУ побара од премиерот да се воздржи од дискредитирање, етикетирање и дискриминирање

Република - 13.08.2019

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги најостро ја осудува денешната изјава на премиерот Зоран Заев во врска со случајот „Рекет” која е проблематична најмалку по три основи. Премиерот, како носител на јавна функција, наместо да ја ...

АВМУ:Проблематична изјава на Заев најмалку по три основи

PressingTV - 13.08.2019

– Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги преку соопштение најостро ја осудиа денешната изјава на премиерот Зоран Заев во врска со случајот „Рекет“. Според АВМУ таа е проблематична најмалку по три основи.

АВМУ: Премиерот да се воздржи од дискредитирање, етикетирање и дискриминирање

Press24 - 13.08.2019

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги најостро ја осудува денешната изјава на премиерот Зоран Заевво врска со случајот „Рекет“ која е проблематична најмалку по три основи. Имено, премиерот, како носител на јавна функција, наместо да ...

АВМУ: Премиерот да се воздржи од дискредитирање, етикетирање и дискриминирање

Опсервер - 13.08.2019

– Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги најостро ја осудува денешната изјава на премиерот Зоран Заев во врска со случајот „Рекет“ која е проблематична најмалку по три основи.

АВМУ до Заев: Деградирате луѓе, дискредитирате новинар, не почитувате пресумција на невниност

Скопје1 - 13.08.2019

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги најостро ја осудува денешната изјава на премиерот Зоран Заев во врска со случајот „Рекет“ која е проблематична најмалку по три основи. Имено, премиерот, како носител на јавна функција, наместо да ...

АВМУ: Премиерот да се воздржи од дискредитирање, етикетирање и дискриминирање

Нетпрес - 13.08.2019

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги најостро ја осудува денешната изјава на премиерот Зоран Заевво врска со случајот „Рекет“ која е проблематична најмалку по три основи. „Имено, премиерот, како носител на јавна функција, наместо да ...

АВМУ: Премиерот да се воздржи од дискредитирање, етикетирање и дискриминирање

4NEWS - 13.08.2019

– Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги најостро ја осудува денешната изјава на премиерот Зоран Заевво врска со случајот „Рекет“ која е проблематична најмалку по три основи.

Од АВМУ ја осудуваат изјавата на Заев: Премиерот да се воздржи од етикетирање и дискриминирање

Слободен Печат - 13.08.2019

„Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги најостро ја осудува денешната изјава на премиерот Зоран Заев во врска со случајот „Рекет“. Од Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиуми „АВМУ“, соопштија дека најостро ја осудуваат изјавата на ...

АВМУ: Премиерот да се воздржи од дискредитирање, етикетирање и дискриминирање

24Инфо - 13.08.2019

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги најостро ја осудува денешната изјава на премиерот Зоран Заев во врска со случајот „Рекет” која е проблематична најмалку по три основи. „Имено, премиерот, како носител на јавна функција, наместо да ...

АВМУ: Заев да не дискредитира, етикетира и дискриминира

Expres - 13.08.2019

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги најостро ја осудува денешната изјава на премиерот Зоран Заевво врска со случајот „Рекет“ која е проблематична најмалку по три основи. Имено, премиерот, како носител на јавна функција, наместо да ...

АВМУ: Премиерот да се воздржи од дискредитирање, етикетирање и дискриминирање

Centar - 13.08.2019

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги најостро ја осудува денешната изјава на премиерот Зоран Заев во врска со случајот „Рекет“ која е проблематична најмалку по три основи. „Имено, премиерот, како носител на јавна функција, наместо да ...